Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A hat közé jutásért meccselnek a Tatabányával
2018-02-12 17:12:17
Magyar Kupa mérkőzést játszik kedden az Eger SBS-Eszterházy férfi kézilabda csapata a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A sorozat negyedik fordulójában 18 órai kezdettel a Grundfos Tatabánya KC lesz Tóth Edmond legénységének ellenfele. A legjobb hat közé jutás a tét, amely egy mérkőzésen dől el. A két honi élcsapatnak a Mol-Pick Szegednek és a Telekom Veszprémnek fix helye van a négyes döntőben, hozzájuk az ötödik kör után talpon maradt két legjobb együttes csatlakozik. Az Egernek tehát két nyert meccsre van a Final Four-tól, a feladat azonban kicsit sem könnyű. A válogatottakkal és nagyszerű légiósokkal teletűzdelt Tatabánya egyértelmű esélyesnek számít, még úgy is, hogy nem pályaválasztó. A mieinknek két sikertelenül megvívott bajnoki meccsel a hátuk mögött még ahhoz is jelentős formajavuláson kell átesniük, hogy megszorítsák Vladan Matics gárdáját. A párharc győztese a négyes döntőbe jutásért a Balatonfüreddel fog találkozni. Az is eldőlt korábban, hogy a másik ágon a Balmazújváros a Csurgóval néz farkasszemet.


Magyar Kupa, 4. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2018-02-13 (kedd) 18 óra
Eger SBS-Eszterházy - Grundfos Tatabánya KC

Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túróczi József

További eredmények:

Balmazújvárosi KK - Sport36-Komló 32-24
Orosházi FKSE-LINAMAR - Csurgói KK 29-32
Ceglédi KKSE – BKSE 25-26


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel