Köszönet a FINA-nak

Mégsem rendezik meg az Energy for Swim 2018 elnevezésű viadalt. A FINA fenyegetését követően az Olasz Úszószövetség úgy döntött, elmarad a december 20-21-i torinói verseny. Cseh László finoman szólva sem repesett az örömtől a hír hallatán. Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Cross a világbajnok
2018-01-01 23:18:56
Rob Cross szerezte meg a világbajnoki címet dartsban, miután nagyon simán, 7:2-re legyőzte Phil Taylort a londoni Alexandra Palace-ban megrendezett döntőben.

DARTS
PDC-VILÁGBAJNOKSÁG, LONDON
Rob Cross (angol, 20.)–Phil Taylor (angol, 6.) 7:2 (3–1, 3–1, 3–0, 0–3, 3–0, 3–1, 3–1, 0–3, 3–0)Cross sokkal jobban kezdte a mérkőzést. Taylor sem dobott olyan rosszul, de nem tudta felvenni riválisa tempóját. Ezért Cross nyerte meg az első két szettet, kétszer 3–1-gyel.
Cross körátlaga 107.34, Tayloré 102.78 volt ekkor.

Cross nyerte a harmadik játszmát is, Taylor csak a negyedik szett behúzásával tudott szépíteni.

Az ötödik szett majdnem szenzációt hozott, hiszen Taylor nagyon közel járt a kilencnyilas leghez. Azonban elhibázta a dupla 12-t. Ráadásul még csak nem is tudta megnyerni a leget, Cross viszont hideg vérrel megtette, sőt, a szett is az övé lett. Újra növelte az előnyét (4:1).

Taylor egyáltalán nem játszott rosszul, folyamatosan 100 fölött volt a körátlaga, de egyszerűen nem tudott mit kezdeni Cross brutálisan erős dobásaival.

Cross egyre közelebb került a világbajnoki címhez. Taylor küzdött, és tényleg nem dobott rosszul, de ezen az este nem lehetett esélye. Még egy szettet nyert, de Cross végül 7:2-re győzött. Könyörtelen játékot produkált...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel