Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Továbbra is hiba nélkül a Protek és a Findzsa
2017-12-24 00:12:05
A negyedik forduló mérkőzéseit rendezték a Pásztorvölgyben zajló téli teremlabdarúgó bajnokságban. A Kovács Péter által szervezett pontvadászat tizenhárom együttes részvételével zajlik az északi városrész iskolájában. Négy kör után két csapat továbbra is hibátlanul vezeti a mezőnyt. A Findzsa FC és a Protek-Hangácsi Pincészet is megszerezte negyedik diadalát. A címvédő 5-1-re bizonyult jobbnak a Sport Szeletnél, míg a Protek a Hunita Trans csapatát gyűrte le minimális különbséggel. Az alsóházban a Sport Szeleten kívül a Germánia Bau is pont nélkül szerénykedik. A 23-án rendezett játékot az említetteken túl sikerrel zárta az M7-Torda, a Felnémeti Mürmidónok, a Dupla Ász és a B-Lapáti Ifjak. A páratlan létszám miatt szabadnapos volt a Players&Trifla. A soron következő kört december 28-án szombaton bonyolítják le.


Pásztorvölgyi Téli Teremlabdarúgó Bajnokság

A 4. forduló (2017. december 23. szombat) eredményei:

M7-Torda – Bosch Team 7-1
Germánia Bau - Felnémeti Mürmidónok 0-7
A Dupla Ász – Felnémet FC 4-2
Findzsa FC – Sport Szelet 5-1
Bumeráng Betérő – B-Lapáti Ifjak 1-5
Hunita Trans - Protek Hangácsi Pincészet 2-3
Szabadnapos: Players & Trifla


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel