Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Berény legyőzve, vereség a Nyíregyházától
2017-12-19 10:00:30
A napokban rendezték a leány röplabdázóknál az Országos Ifjúsági Bajnokság középszakaszának első fordulóját. Az U19-es csoportban az Egri Városi Sportiskola a Jászberénnyel és a Nyíregyházával került azonos ágra. A Neumann Szakközépiskolában rendezett első körből a Nyíregyháza került ki győztesen. A szabolcsiak mindkét riválisukat legyőzve várják a legkedvezőbb pozícióból a folytatást. Az egriek első meccsükön 3-0-ra diadalmaskodtak a Jászberénnyel szemben, majd a záró összecsapáson 3-1 arányban kikaptak a Nyíregyházától. A következő fordulót a Nyíregyháza rendezi, a tervek szerint a játéknapot január 20-án bonyolítják le.

Országos Ifjúsági (U19) Bajnokság
Középszakasz, 1. forduló

Az eredmények:

EVSI – Jászberény 3-0 (19, 14, 17)
Nyíregyháza – Jászberény 3-0 (14, 13, 6)
EVSI – Nyíregyháza 1-3 (-16, 15, 32, -16)

Az EVSI az alábbi csapattal képviseltette magát: Dobozi K., Verebélyi T., Benedek R., Riczkó G., Gáspár K., Szűcs L., Seres V., Riczkó D., Besenyei P., Fülöp E. Edző: Molnár Endre.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel