Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Győzelemmel tehetik szebbé az év végét az egriek
2017-12-18 17:05:35
A 15. forduló mérkőzéseivel folytatódik K&H Liga 2017/2018-as küzdelemsorozata. A pontvadászatban ezúttal hétközi játéknapot bonyolítanak le. Szerdán hat párharcra kerül sor, de péntekre is marad egy összecsapás. Idei utolsó meccsét játssza az Eger SBS-Eszterházy csapata, amely fantasztikus szezont fut. Az esztendő méltó lezárása lenne, ha Tóth Edmond fiai szerdán legyőznék megyei rangadón a B.Braun Gyöngyöst. Akkor biztossá válna, hogy a februári folytatásig az igen előkelő ötödik helyen telelne együttesünk. Nagy riválisunk a MOL-Pick Szeged elleni „világraszóló” döntetlent követően nyert a Ferencváros otthonában, majd múlt pénteken váratlan vereséget szenvedett hazai környezetben az alsóházhoz tartozó Váctól. Rendkívül rapszodikus tehát a tizenegyedik helyen álló Gyöngyös, és éppen ezért sem árt óvatosnak lennie az Egernek. Esélyesként még soha nem kezdett megyei El-Clásico-t az SBS, ez azonban most így van. Dobó Zsolték célja nem lehet más, mint győzelemmel elbúcsúzni a Kemény Ferenc Sportcsarnokot zsúfolásig megtöltő szimpatizánsaitól. Az összecsapást 18 órától kezdik az érsekkerti létesítményben.


K&H Liga, 15. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2017-12-20 (szerda) 18 óra
Eger SBS-Eszterházy - B.Braun Gyöngyös

Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

A játéknap további párosításai:
MOL-Pick Szeged - Csurgói KK
Telekom Veszprém - Orosházi FKSE-LINAMAR
Sport36-Komló - Grundfos Tatabánya KC
Balatonfüredi KSE - Dabas KC VSE
Váci KSE - FTC KN KFT
Ceglédi KKSE - CYEB Budakalász

A bajnokság állásaRG
Fotó: Lénárt MártonKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel