Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Négy év után újra After-siker Egerben
2017-12-18 15:23:56
Egészen elképesztő számok következnek. Összesen 30 csapat, 450 játékos, 380 gól. A rengeteg helyszíni szurkoló mellett a Líceum Televízió online közvetítése több mint 100.000 embert ért el. Hihetetlen rekordok ezek, amelyek ha nincsenek a színvonalas, olykor parázs összecsapások természetesen nem sikerülhettek volna. Nagy tisztelettel köszönöm szponzoraink támogatását, az Eszterházy Károly Egyetem önzetlen segítségét. Tudjátok, a labda gömbölyű, a futballban minden megtörténhet...kivéve az, hogy ne legyen a következő év végén is torna – tette közzé a XIV. HL-Lab Eszterházy Kupa főszervezője Hegedűs László a torna hivatalos facebook oldalán. Ebben minden benne foglaltatik. Az Eszterházy-csarnokban három napon át tartó hagyományos viadal elérte célját. Mindenki jól érezte magát. A legboldogabb az After csapata lehetett, amely 2013-at követően ismét az élen zárt. A döntőben az Ózdot gyűrte le a bajnok, míg a bronzmeccsen a Nyírbátor a Jokernél bizonyult jobbnak. Régiónk csapatai kevés sikerrel jártak, egyetlen egri és megyei reprezentánsnak sem sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé.


XIV. HL-Lab Eszterházy Kupa
Eszterházy-csarnok

Negyeddöntők:

Ózd - Nuno Baráti O-e – 2-1 (büntetőkkel)
Real Team - After 1-4
Nyírbátor baráti O – El-Szállít KFT 5-1
Tbutoroutlet - Joker 0-2

Elődöntők:
Ózd – Joker 3-0
After – Nyírbátor 4-3

A harmadik helyért:
Nyírbátor Baráti O – Joker 5-4
Döntő: After – Ózd 4-1

Végeredmény:
1. After
2. Ózd
3. Nyírbátor baráti O
4. Joker

Különdíjak:
Legjobb mezőnyjátékos:
Zimányi Dániel (Ózd)
Legjobb kapus: Tóth Krisztián (Nyírbátor)
Gólkirály: Vass Patrik (After)RG
Fotó: az esemény facebook oldalaKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel