Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – A borsodi sípmesterek voltak a legjobbak
2017-12-18 01:35:52
Nyolc (plusz négy) csapat részvételével Hevesen bonyolították le a Játékvezetők felkészülési tornáját. A hagyományos megmérettetésnek immár ötödik alkalommal adott otthont a helyi sportcsarnok. A házigazda Heves megyei játékvezetők meghívását Pest, Nógrád, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Jászberény környéki sípmesterek fogadták el. Régiónk két csapattal is képviseltette magát, azonban a mezőny végén fejezték be a küzdelmet. A meccssorozatot Borsod-Abaúj-Zemplén zárta a legkedvezőbb pozícióban. Hajdú-Bihar lett a második, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a Pest megyei sporttársak állhattak. Az esemény a résztvevő csapatok számára – mint arra a hivatalos megnevezés is utal - fontos felkészülési állomás volt a január első hétvégéjén esedékes Sípmesterek Országos Fesztiváljára. A hevesi tornán bemutató mérkőzéseket játszottak az ellenőrök, a női játékvezetők, a Hevesi Járási Hivatal, és a Katasztrófavédelem Heves csapatai.


V. Játékvezetők Felkészülési Tornája
Heves


A torna végeredménye:
1. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
2. Hajdú-Bihar megye
3. Pest megye
4. Jászberény környéki játékvezetők
5. Nógrád megye
6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
7. Heves megye I
8. Heves megye II

Különdíjak:
Legjobb mezőnyjátékos: Füleki Csaba (Borsod-Abaúj-Zemplén)
Gólkirály: Ribényi Csaba (Pest)
Legjobb kapus: Tóth Szabolcs (Pest)RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel