Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Respect Igor Radojevics!
2017-12-09 00:54:55
Emberségből jelesre vizsgázott, sőt életet mentett Igor Radojevics az Eger SBS-Eszterházy férfi kézilabda csapatának játékosa. A montenegrói légiós a minap az Érsekkertben hazafelé sétálva arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy kisgyermek társaságában miközben a patak peremén a kacsákat eteti, megcsúszik, és fejét beütve eszméletlenül a jéghideg vízbe zuhan. A sportoló azonnal a patakban magatehetetlenül fekvő sérült segítségére sietett, majd nagy erőfeszítések árán a teljesen átázott embert a partra vonszolta. A mentők kiérkezéséig a kétségbeesett gyermeket nyugtatva, a továbbra is eszméletlen, nyílt sebbel fekvő sérültet elsősegélynyújtásban részesítette. Szemtanúk elmondása szerint Radojevicsnek nem volt társa a mentőakcióban, hiába kiabált maga is segítségért. A szerencsétlenül járt férfi vastag kabátja teljesen megszívta magát vízzel, ezért nehezen bírta kihúzni.

Az egri klub facebook oldalán amolyan felhívást tettek közzé:
Amennyiben a férfi vagy bármely hozzátartozója értesül erről a posztról és jelentkezik, Igor és a csapat szeretettel várja a következő bajnoki mérkőzésünk valamelyikére. Segítsetek, hogy eljusson hír a sérülthöz, akinek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk – áll a bejegyzésben.


RG
Forrás: facebook.com
Fotó: handballeger.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel