Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Jól időzített BL-meccsen a ZF-Eger
2017-12-07 20:29:44
Szombaton Bajnokok Ligája mérkőzést játszik a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. A legrangosabb kontinentális klubsorozat főtáblájának negyedik fordulójában a spanyol Sabadell együttese vendégeskedik a Bitskey Uszodában. Dabrowski Norbert legénysége eddig 50%-os mérleggel rendelkezik a B-csoportban, ezzel pedig nem áll nyolcas döntőt érő pozícióban. A Spandau Szolnok elleni sikere összekuszálta az erőviszonyokat a csoportban. A mieink nem szégyenkezhetnek eddigi produkciójukra. A kötelezőt hozták Bukarestben, Herceg Noviban lehet döntetlenre végezni, a Pro Recco legyőzése pedig bárki számára túl nagy falat lett volna. A soron következő mérkőzésen a pozíció javítása a cél, erre pedig minden lehetőség adott. A Sabadell a spanyol pontvadászat élcsapata ugyan, ám a Barceloneta és a többi hispán együttes között jelentős különbség van. Nem lebecsülve szombati riválisunkat, játékerejüket tekintve a magyar bajnokságban talán a középmezőnyben lennének. A holland Alphen elleni 12-10-nek köszönhetően rendelkeznek három ponttal. A Szolnoktól, a Spandautól törvényszerű vereséget szenvedtek. A ZF-Egernek most szüksége van a sikerre, hiszen a montenegrói döntetlen után a Magyar Kupában csupán a csalódást jelentő bronzérmet sikerült megkaparintani. Egy siker helyre teheti játékosaink önbizalmát. Minden szempontból jókor jöhet a BL-meccs, amelyet minden valószínűség szerint „behúz” a ZF-Eger. A találkozót szombaton 18 órától kezdik.
A B-csoport negyedik fordulójában Szolnokon feszül egymásnak a házigazda Dózsa és a Pro Recco. A Spandau Hollandiába, míg a Jadran Herceg Novi Bukarestbe utazik.
Az A-csoportban érdekelt OSC a Bresciát látja vendégül a Kondorosi úton.


Bajnokok Ligája, B-csoport, 4. forduló
Bitskey Uszoda, 2017-12-09 (szombat) 18 óra
ZF-Eger – Astralpool Sabadell

A játéknap további párosításai:

Szolnok – Pro Recco
Alphen – Spandau Berlin
Steaua Bukarest – Jadran Herceg Novi

A csoport állása
1. Pro Recco 9 pont
2. Jadran 7 pont
3. Szolnok 6 pont
4. Spandau 6 pont
5. ZF-Eger 4 pont
6. Sabadell 3 pont
7. Steaua 0 pont
8. Alphen 0 pontRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel