Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Meglepetésben reménykedve
2017-12-01 08:52:55
A hét utolsó napján hazai környezetben játszik az Eger SBS-Eszterházy a K&H Ligában. A honi első osztály 12. fordulójában rangos vendég érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. A Grundfos Tatabánya évek óta a Veszprém-Szeged páros mögött jelenti az élvonalat. Sok sikerélményünk még nem volt velük szemben. Az Eger is szisztematikus munkával középcsapattá cseperedett. Ebben a szezonban bármire képes lehet Tóth Edmond legénysége ha jó napot fog ki, ám ezzel együtt is nagy dolog volna, ha a Tatabánya pontot, vagy pontokat hagyna városunkban. A meglepetésben feltétlenül reménykedhetünk. Ha a Budakalász tud döntetlent játszani Szegeden (a szerdai mérkőzés végeredménye 35-35 lett), akkor mi miért ne tudnánk hasonló bravúrt elérni a Tatabánya ellen. A mérkőzést 18 óra 30 perctől kezdik az érsekkerti létesítményben. A két csapat párharca december 13-án a Magyar Kupa negyedik fordulójában folytatódik.


K&H Liga, 12. forduló
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2017-12-03 (vasárnap) 18 óra 30 perc
Eger SBS-Eszterházy - Grundfos Tatabánya

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

A játéknap további párosításai:
B.Braun Gyöngyös - Orosházi FKSE-LINAMAR
Balatonfüredi KSE - FTC KN KFT
Sport36-Komló - Ceglédi KKSE
Váci KSE - Csurgói KK

A bajnokság állása

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel