Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Egri érmek a nem igazoltak versenyén
2017-11-27 14:30:02
Edelényben utánpótlás versenyt rendeztek a napokban azon asztaliteniszezők számára, akik nincsenek leigazolva egyik klubhoz sem. Három korosztályban, tizenegy egri fiatal saját magát, és az Egri Városi Sportiskola színeit képviselve mérette meg magát a borsodi településen. Közülük kimagaslóan teljesített Mezei Botond és Peterecz Tamás. Botond megnyerte saját korcsoportjának küzdelmét, sőt az idősebbek között elindulva is dobogós pozíciót szerzett. Tamás U10-ben a második helyen zárt, a tizenkét esztendősek között pedig EVSI-s társával lett harmadik. Az Egri Városi Sportiskola most nem vett részt csapatbajnoki mérkőzéseken, a soron következő hétvégén azonban három férfi egység is asztalhoz áll.


Egyesületen kívüli asztaliteniszezők utánpótlás versenye
Edelény

Az EVSI dobogósai:
U10
1. hely:
Mezei Botond, 2. hely: Peterecz Tamás

U12
3. hely:
Mezei Botond és Peterecz Tamás.

A soron következő napok programja:

December 1: 17 óra: megyei Besenyőtelek - EVSI Pálosi AK
December 2: NB II: Ózd VSE- EVSI Pálosi AK
December 3: NB I: Kecskemét - EVSI Pálosi AK (Petrény Winery)


RG
Beküldött fotóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel