Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Bélapáton zárja az ősz az Eger SE
2017-11-24 09:06:31
Az őszi idény utolsó játéknapjára kerül sor megyénk labdarúgásában. A regionális második vonal csapatai már téli nyugovóra tértek. November utolsó hétvégéjén az első és harmadosztályban is sor kerül a zárásra. Az Eger SE az újonc Bélapátfalva otthonában fejezi be őszi hadjáratát. Ahhoz, hogy Vígh Ferenc együttese a bajnokság felénél megtartsa listavezető pozícióját, mindenképpen győznie kell, ráadásul a gólkülönbségre is oda kell figyelnie. Az ESE legnagyobb riválisának a Felsőtárkánynak várhatóan jóval nehezebb dolga lesz a Maklár vendégeként. Papíron még az FC Hatvan is lehet őszi bajnok, azonban kevés esély van arra, hogy az Eger és a Tárkány is vereséget szenvedjen. Nem beszélve arról, hogy a Zagyva-partiak soros ellenfele a BLASE sem képvisel lebecsülendő játékerőt. A tizenötödik fordulóban Boldogra az Energia, Pétervásárára a Heves, Gyöngyöshalászra a Heréd, Füzesabonyba a Besenyőtelek, Sirokba (ott játszik az Andornaktálya) pedig az Egerszalók utazik. A megyei III. osztályban pikáns lesz a szezonzáró, hiszen az első helyezett Istenmezeje fogadja a szomszédos Váraszót, amely ráadásul közvetlen üldözője is a bajnoki tabellán. Mind a két osztályban 13 órától kezdőnek a hétvégi összecsapások.


A hétvégi felnőtt mérkőzések párosításai, játékvezetői küldés itt...
RG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel