Minden jegy elfogyott


Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Nincs négyes döntő, de a visszavágó szorosabb
2017-11-13 00:23:28
Nem jutott négyes döntőbe a BENU Magyar Kupában a ZF-Eger női vízilabda csapata. Túlzott elvárásokat nem is tápláltak a Final Four-t illetően az egri vízilabda barátai, hiszen Biros Péter együttesének az európai élcsapatnak számító UVSE-t kellett volna két mérkőzésen felülmúlni. A remények már a szombati első felvonáson szertefoszlottak, ugyanis a bajnoki és kupa címvédő fővárosiak tizenkettő góllal diadalmaskodtak a Bitskey Uszodában. A visszavágót vasárnap bonyolították le a Hajós Uszodában, tizenhárom gólos sikerben pedig eleve nem is reménykedhettünk. Újra kikaptak a mieink, de a végeredmény miatt nem kell szégyenkeznünk. 12-7-re maradtunk alul, ami az erőviszonyokat ismerve több, mint tisztes helytállás. Mi szereztük az első találatot, utána viszont már végig az UVSE-nél volt az előny. Lányaink egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, az utolsó felvonás előtt csak 9-5-re vezetett a Keszthelyi Ritát pihentető házigazda. A végére öt találatra hízott a különbség, de ennek ellenére kijárt az edzői dicséret csapatunk játékosainak. Lehet erőt meríteni a későbbiekre ebből a találkozóból. A tapasztalatok jól jöhetnek a soron következő Tatabánya elleni rangadóra. A Magyar Kupa négyes döntőjébe az UVSE, a Ferencváros, a BVSC és a Dunaújváros jutott.


BENU Magyar Kupa, nők, negyeddöntő, 2. mérkőzés
UVSE - ZF-Eger 12-7 (3-1, 3-1, 3-3, 3-2)

Hajós-uszoda, 100 néző. Játékvezetők: Marnitz M., Mucskai P.
UVSE: Gangl – Parkes 1, Szücs G. 2, Sevenich 1, Tóth Csabai 5, Tóth I. 3, Mucsy. Cs.: Pap Médea, Gyárfás, Kiss E., Pap Mónika. Edző: Benczur Márton.
ZF-Eger: Horváth A. – Kékesi, Molnár D. 1, Miklós R. 1, Ráski 3, Games, Somhegyi 2. Cs.: Kocsis Sz., Szűcs P., Katona Zs, Szilágyi Sz. Edző: Biros Péter.
Emberelőny/gól: 9/3. ill. 4/1.
Ötméteresek: 1/1. ill. 2/1.
Kipontozódott: Somhegyi (27.)
Négy közé jutott az UVSE, kettős győzelemmel.


A negyeddöntő további visszavágóin:

FTC – Hungerit Szentes 13-9

Továbbjutott az FTC

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – Racionet Honvéd 26-6
Továbbjutott a Dunaújváros

Szegedi TE Taylor&Nash – BVSC-Zugló Diapolo 3-14
Továbbjutott a BVSCRG
Fotó: Lénárt MártonKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel