Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A Kőér utcában találhatják meg újra a helyes irányt
2017-10-12 15:02:56
Az ötödik forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a női kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. Az Eszterházy KESC együttese szombaton 11 órai kezdettel a Pénzügyőr SE együttesénél vendégeskedik. A bajnokságot három győzelemmel kezdő indító egri egyetemisták joggal reménykednek abban, hogy ismét rátalálnak a győzelem ösvényére, hiszen utoljára szeptember 23-án örülhettek sikernek. A helyzet persze nem ennyire aggasztó, ugyanis október első hétvégéjét pihenéssel töltötték a bajnokság résztvevői. A Vác elleni Magyar Kupa mérkőzésen eleve kevés esélyük volt a meglepetésre Debre Viktor tanítványainak. Az élvonal markáns csapatának számító Váci NKSE érvényesítette a papírformát. Az elmúlt meccs veresége kicsit fáj, bár a benne volt a pakliban, hogy az aranyra hajtó PC Trade Szeged győztesen távozzon a Leányka útról. Az EKESC jelenlegi formáját illetően frappáns választ kaphatunk a Pénzügyőr elleni összecsapást követően. A középmezőnyhöz tartozó fővárosiak ellen egy győzelemmel újra sínre kerülhetnek kézilabdázóink. Az ötödik játéknapon két rangadót is játszanak. A mezőny egyedüli 100%-os csapata a Kispest a PC Trade-Szegedet látja vendégül, míg a második helyen álló Göd az Eszterházy KESC-et követő Szent István OTP-hez utazik.


Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 5. forduló
Budapest, Kőér u. 2017-10-14 (szombat) 11 óra
Pénzügyőr SE - Eszterházy KESC

Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

A játéknap további párosításai:
Szent István OTP - Gödi SE
PC TRADE Szeged KKSE - Kispest NKK
Orosházi NKC - Hódmezővásárhelyi LKC
Hajdúnánás SK - NKK Balmazújváros
Gyömrő VSK - Szentendrei NKE
K. Szeged SE - Nyíradony VVTK

A bajnokság állásaRG
Fotó: Huszár Márk (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel