Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Zsúfolt hétvége előtt az EVSI
2017-10-12 14:27:56
Mozgalmas hétvége előtt állnak az Egri Városi Sportiskola asztalitenisz szakosztályának sportolói. Egyéniben és csapatban is várnak feladatok ping-pongozóinkra. Városunkban bonyolítják le Kelet-Magyarország újonc és serdülő ranglista versenyét. Az EVSI is érdekelt lesz a viadalon. Szombaton az újoncok, vasárnap pedig a serdülők állnak asztalhoz a Bem tábornok téren. Amint a szombati utánpótlás meccsek befejeződnek, máris kezdődnek a felnőtt férfiak NB I és NB II-es csapatbajnoki mérkőzései. Az NB I keleti-csoportjában szereplő egység a ceglédi Szuperinfó-CVSE ellen méreti meg magát, míg egy szinttel lejjebb a kettes számú csapat ellenfele a Triomaxi ATC Nyíregyháza lesz. A megyei pontvadászatban játszó EVSI Pálosi AK-nak hétközben is volt kötelezettsége. Gál Szabolcsék szoros meccsen maradtak alul a Füzesabonnyal szemben.


Eredmény a megyei bajnokságból:
EVSI Pálosi AK - Füzesabony 8-10
Győztek az egriek közül:
Gál Szabolcs 3, Tripa Alexandra 3, Csiki Barbara 1 és a Gál-Lamport Mátyás páros.

A hétvégi csapatbajnoki program:
Szombat
NB I:
EVSI-Pálosi AK - Szuperinfó CVSE I (Cegléd)
NB II: EVSI-Pálosi AK - Triomaxi ATC NyíregyházaRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel