Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Nehezen indult, de sima győzelmet aratott a ZF-Eger
2017-10-11 21:17:23
Harmadik mérkőzését is megnyerte a ZF-Eger férfi vízilabda csapata az E.ON OB-ben. A Bitskey Uszodában szerda este rendezett összecsapást az egriek 14-7 arányban megnyerték a Pécsi VSK-Mecsek Füszért ellen. Rendkívül nehezen indult a találkozó, elsősorban azért, mert egy közúti baleset miatt a Pécs a tervezettnél később érkezett meg városunkba, így a meccs félórás késéssel startolt. Dabrowski Norbert együttese is beragadt egy picit a kezdésnél, Csaba Márton és Chilkó Márton gólja után csak a nyitó felvonás közepén Kovács Gergő jegyezte az első hazai találatot. A szakasz végén 3-2-re állt jobban a Pécs. A második negyedben Vlahopulosz egyenlített, majd Bedő sikeres akciója után a 13. percben vezettünk először. A folytatásban a helyére került minden, zsinórban négyszer vette be Józsa kapuját a ZF-Eger. Elveszítette minden esélyét a Pécs a meglepetést illetően, a mieink pedig jól sáfárkodtak jelentős előnyükkel. Szép gólokat szereztek Raszovicsék, így elégedetten távoztak a Bitskey Uszodába kilátogató szurkolók. A hétgólos differencia tükrözte a látottakat.


E.ON OB I., férfiak, B-csoport, 3. forduló
ZF-Eger – PVSK-Mecsek Füszért 14-7 (2-3, 5-0, 3-2, 4-2)

Bitskey-uszoda 250 néző. Játékvezetők: Petik Attila, Marnitz Miklós
ZF-Eger: Csiszár – Avramovics 1, Decker Á. 1, Bedő 1, Vlahopulosz 2, Hosnyánszky 1., Kovács G. 2. Cserék: Angyal 1, Raszovics 4, Csucskovics, Hárai 1, Kürti D. Edző: Dabrowski Norbert.
PVSK: Józsa - – Chilkó 2, Horváth Zs., Lajkó 2, Csacsovszky E., Csacsovszky A., Csaba M. 2. Cserék: Safrankó, Szatmári, Sebestyén, Krizsán, Opacak 1, Zerinváry. Edző: Lukács Gergely.
Emberelőny/gól: 12/7. ill. 8/3.
Ötméteresek: – ill. 1/1
Kipontozódott: Csacsovszky A. a 28. percben.
Kiállítva (végleg cserével): Csucskovics a 32. percben.

Mestermérleg

Dabrowski Norbert:
- Az tetszett, hogy ismét gratulálhattunk volt egri játékosnak, Chilkó Marcinak a mutatott játékához, az viszont nem tetszett, hogy rendetlen volt a védekezésünk. Győztünk, de látom a hibáinkat.

Lukács Gergely:
- Nem játszottunk rosszul. Kellően agresszívan kezdtük a mérkőzést. A 2. negyedtől az Eger bebizonyította, hogy mitől favorit a hazai bajnokságban, A vereség ellenére nem lehetek elégedetlen a játékosokkalA B-csoport további eredményei:
PannErgy-Miskolci VLC - Metalcom-Szentes 12-5
A-Híd-OSC-Újbuda – Tatabánya 15-3
RacioNet-Honvéd - Contitech-Szeged 15-5
RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel