Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Tizenhat között a Magyar Kupában
2017-10-11 07:29:41
Sikerrel vette az első akadályt, így a legjobb tizenhat között folytathatja szereplését az Eger SBS-Eszterházy férfi kézilabda csapata a Magyar Kupában. A sorozat első körében erőnyerő volt Tóth Edmond legénysége, a második fordulóban pedig az Ózdi KC igyekezte útját állni az élvonalbeli gárdának. A több korábbi egri jEger:átékost felvonultató borsodiak nehezen adták meg magukat. Az egriek 27-22-re nyerték meg a közel ötszáz néző előtt megrendezett kedd esti kupameccset. Osztálykülönbség nem látszott a felek között, mi több a házigazda egygólos vezetése mellett érkezett a szünet. Fordulás után a mieink már jobban átérezték a találkozó fontosságát, tizenöt perc alatt olyan előnyre tettek szert, amellyel ki is húzták az ÓKC méregfogát. Minden szempontból hasznos meccset vívott az Eger SBS-Eszterházy, így várhatja ellenfelét a legjobb nyolc közé jutásért. Az Ózd emelt fővel búcsúzott a sorozattól.


Magyar Kupa, férfiak, 2. forduló
ÓAM-Ózdi KC - Eger SBS-Eszterházy 22-27 (13-12)

Ózd 450 néző. Játékvezetők: Barna V., Kovács B.
Eger SBS: STOCHL – Lezák 3, RADOJEVICS 5, Aflitulin, Petro 3, Dobó Zs. 3, ANTL 5. Csere: Repóth, Nagy D. (kapusok), KISS G., Szepesi 2, Vaskó 1, Bajorhegyi 1, TAKÁCS 3, Füzi 1. Edző: Tóth Edmond.
Hétméteresek: 3/2, ill. 4/3.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Az eredmény alakulása: 1-2, 4-4, 8-7, 10-9, 14-17, 16-21, 18-23, 19-25RG
Fotó: Lénárt MártonKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel