Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Hétközi bajnoki: érkezik a Pécs
2017-10-11 07:24:42
Szerdán a harmadik forduló mérkőzéseit rendezik az E.ON OB I-ben. A férfi vízilabda élvonalban felpörögtek az események, egy hét leforgása alatt immár harmadik alkalommal játszanak a pontvadászat résztvevői. A B-csoportban érdekelt ZF-Eger együttese két sikerrel kezdte a szezont. Először Szentesen diadalmaskodtak – a vártnál szorosabb mérkőzésen – Dabrowski Norbert fiai, majd hazai környezetben markáns különbséggel múlták felül a Tatabányát. A soron következő rivális ellen sem lehet gond a három pont begyűjtése, noha a Pécsi VSK-Mecsek Füszért már valamivel komolyabb játékerőt képvisel, mint a korábban legyőzött két gárda. A Bitskey Uszodában esedékes összecsapást az alap csapatból várhatóan Braniszlav Mitrovics és Lőrincz Bálint kap pihenőt, csakis azért, hogy játéklehetőséghez jussanak saját nevelésű tehetséges fiatalok. A meccset 19 óra 30 perces kezdettel bonyolítják le.


E.ON OB I., férfiak, 3. forduló

B-csoport
Bitskey-uszoda, 2017-10-11 (szerda) 19 óra 30 perc
ZF-Eger–PVSK-Mecsek-Füszért

Játékvezetők: Petik András, Marnitz Miklós

A játéknap további párosításai:
PannErgy-Miskolci VLC - Metalcom-Szentes 12-5 (kedden játszották)
A-Híd-OSC-Újbuda - Tatabánya
RacioNet-Honvéd - Contitech-Szeged

Az A-csoport párosításai:
Szolnoki Dózsa – Debrecen 19-7 (kedden játszották)
FTC-PQS Waterpolo - UVSE
MKB Euroleasing-BVSC-Zugló – AVUS Szombathely
VasasPlaket - Kaposvári VKRG
Fotó: Lénárt MártonKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel