Rekordkísérlet

Száznégy sportágat lehet kipróbálni ingyenesen pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban az országos 23. Nagy Sportágválasztón.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Fallabda – Az első győztesek: Agárdy és Végert
2017-10-09 20:44:46
Hat hónapon át rendezték a Harrow Eger Squash Liga idei első dupla szezonját. Öt, tizenkétfős csoportban hatvan lelkes fallabdázó volt érdekelt. A meccsszámra nem panaszkodhattak a résztvevők, a fél év alatt minden játékos huszonkettő találkozót játszott. A küzdelmek végén kialakultak a csoportokon belüli végeredmények, ezzel pedig teljes lett a hatvanas egri ranglista is. Férfiaknál Végert Csaba végzett az élen, megelőzve Gulyás István és Király Csabát. A hölgyek Harrow Start ligájában Agárdy Anna bizonyult a legjobbnak. Második helyen végzett Nagy Kata, míg a dobogó alsó fokára Makai Andrea állhatott. A díjátadóra október 8-án az Országos Szabadidős Bajnokság egri selejtezőjén került sor. Az új liga küzdelmei rövidesen elkezdődnek.

A Harrow Eger Squash Liga első szezonjának dobogósai:

Férfiak:
1. Végert Csaba
2. Gulyás István
3. Király Csaba lett.

Hölgyek:
1. Agárdy Anna
2. Nagy Kata
3. Makai Andrea
RG
Beküldött fotókKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel