Gerwen harmadszor

Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
Bővebben itt....
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Megyei rangadó: Gyöngyösön az Eger
2017-09-14 14:59:53
A második forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a K&H Ligában. A férfi kézilabda élvonal játéknapjának – számunkra – legnagyobb érdeklődéssel várt párharca a B.Braun Gyöngyös – Eger SBS-Eszterházy megyei rangadó lesz, melyet 18 órai kezdettel bonyolítanak le a Mátraalján. A két gárda rendre változatos, magas színvonalú csatákat játszik egymással két éve, mióta a megyeszékhelyiek tagjai a honi férfi élvonalnak. Pattanásig feszült párharcra, igazi presztízs ütközetre számíthat ismét a várhatóan szépszámú közönség. Jó hangulatban várják a felek az ütközetet, ami köszönhető annak, hogy az előző bajnoki fordulót győzelemmel abszolválták. A B.Braun a Vác vendégeként diadalmaskodott, míg az SBS az Orosházát verte a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Rendkívül nagy a várakozás mind a két csapat játékosai, és a megyei kézilabda szurkolói által, az esélyekről pedig annyit, hogy megjósolhatatlan a párharc kimenetele.

A napi forma döntő lesz, nyilatkozta Szabó Péter, az egri csapat hivatalos honlapjának. Az egriek csapatkapitánya optimista a rangadó előtt, márcsak azért is, mert a vendégek sérültjei rendbejöttek, így a legerősebb összeállításban utaznak Gyöngyösre. A kiegyenlített mezőnyben óriási jelentősége egy rivális otthonában aratott idegenbeli győzelemnek. Pontosan tudjuk, hogy mennyit jelent ez a mérkőzés a szurkolóinknak – tekintett előre a 34 éves Hudák Henrik. A megyei rivális részéről Hudák Péter - szintén a handballeger.hu-nak – elmondta: a találkozó presztízs jellege vitathatatlan, számukra a Mezőkövesd kiesésével ez Eger elleni találkozók kerültek méginkább előtérbe. A játékosok részéről is nagy a várakozás, a Vácott aratott győzelem akkor válik igazán értékessé, ha szombaton az Eger ellen is begyűjtik a két pontot.


K&H Liga, 2. forduló
Gyöngyös, 2017. szeptember 16 (szombat) 18 óra
B. Braun Gyöngyös - Eger SBS-Eszterházy

Játékvezetők: Herczeg P., Südi P.

A játéknap további párosításai:
Orosházi FKSE-LINAMAR - Telekom Veszprém 21-40 (kedden játszották)
FTC KN KFT - Váci KSE
Grundfos Tatabánya KC - Sport36-Komló
Dabas KC VSE - Balatonfüredi KSE
CYEB Budakalász - Ceglédi KKSERG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel