Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Sorsoltak a BL-ben, csak a következő körben csatlakozik az Eger
2017-08-21 15:04:24
Az Újvidéken zajló leány ifjúsági Európa-bajnokság technikai értekezlete után a LEN kisorsolta a következő szezon nemzetközi kupáinak első selejtezőkörét. A legrangosabb kontinentális sorozatban ott van lesz a ZF-Eger férfi vízilabda csapata is, amely azonban magyar bajnoki ezüstérmesként csak a második kvalifikációs körtől érdekelt. Az OSC-nek viszont három selejtező fordulón kell sikeresen teljesítenie ahhoz, hogy a főtáblára felkerüljön. A fővárosiak könnyedén vehetik az első akadályt annak ellenére is, hogy Boszniába kell utazniuk. A Banja Lukában esedékes tornán a házigazda bosnyákok mellett spanyol, orosz és portugál riválissal szemben kell az első két hely valamelyikén végezni Petik Attila együttesének. Reményeink szerint idén is három gárda képviselheti hazánkat a végjátékban. Összesen négy csapat juthat főtáblára a selejtezőből. A Bl-címvédő Szolnok csak a csoportkörben kapcsolódik be a küzdelembe.

A második számú sorozatban, az Euro kupában is érdekelt két magyar csapat. A nemzetközi porondon először szereplő Miskolc selejtezőkört rendezhet, s öt csapatot lát vendégül a Kemény Dénes Uszodában. A címvédő Ferencváros Veronába utazik, ahol hat riválissal néz farksasszemet. Mindkét csoportból négyen-négyen juthatnak tovább.


BAJNOKOK LIGÁJA
1. selejtezőkör. Szeptember 15–17
A-csoport, Banja Luka: A-HÍD-OSC-ÚJBUDA,
CN Terrassa (spanyol), Sintez Kazan (orosz), VK Banja Luka (bosnyák), CF Portuense (portugál)
B-csoport, Strasbourg: Canottieri Napoli (olasz), Strasbourg ASPTT (francia), ENKA Sport (török), Jadran Herceg Novi (montenegrói)
C-csoport, Tel-Aviv: Mornar Split (horvát), ANC Glyfada (görög), Galatasaray (török), ASA Tel-Aviv (izraeli)

EURO KUPA
1. selejtezőkör. Szeptember 29–október 1.

A-csoport, Miskolc: Primorac Kotor (montenegrói), CN Mataro (spanyol), Sturm Csehov (orosz), Hornets Kosice (szlovák), PANNERGY-MVLC, White Sharks Hannover (német)
B-csoport, Verona: FTC-PQS, Sport Management Verona (olasz), Jadran Split (horvát), Montpellier (francia), OSC Potsdam (német), Pays d’Aix Natation (francia), ZPC Amersfoort (hollandi)
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel