Arany és kvóta

Aranyérmet szerzett 1000 méteren Liu Shaolin Sándor a gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Szöulban rendezett állomásán. Eldőlt, hogy a magyar férfi váltó kijutott az olimpiára
Bővebben itt...
Sportlinkek


Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

MASTERS VB
2017-08-14 14:09:01
Harmincnyolc éremnél járnak a magyar versenyzők a masters vizes világbajnokságon. A hazai sportolók 15 arany-, 14 ezüst- és 9 bronzérmet gyűjtöttek. Legjobban a műugrók teljesítettek, ők nyolc elsőség mellett hét második és négy harmadik helyet szereztek, míg a vízilabdázók – köztük a Kemény Dénes irányította Millennium csapat – négy arany-, három ezüst- és két bronzéremmel gazdagodtak.

A nyílt vízi úszók egy-egy arany- és bronz- mellett két ezüstérmet szereztek, míg a magyar műúszók minden éremfajtából kettőt gyűjtöttek.

A vízilabdatornán részt vett az amerikai Brenda Villa, minden idők legeredményesebb női játékosa, aki elmondta: fantasztikus volt a verseny és a helyszín, és nagyon sajnálja, hogy Budapest visszavonta pályázatát a 2024-es olimpiára.

A vasárnapig tartó masters-vb-t öt sportágban rendezik meg, a nyílt vízi úszók Balatonfüreden, a medencés úszók, a műúszók, a műugrók és a vízilabdázók Budapesten ugranak vízbe. A folytatásban már csak az úszók versenyeznek a Duna Arénában és a Hajós uszodában.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel