Vettel nyert Silverstonban

Sebastian Vettel örülhetett a kaotikusan alakuló Brit Nagydíj végén. A Ferrari versenyzője már a rajtot követően az élre állt. Hamilton és Räikkönen állhatott fel még a dobogóra. Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Díjazták Pázmándi Gáspárt és Várallyai Miklóst
2017-08-12 09:27:18
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatósága a Hotel Flórában tartotta meg évadnyitó Ligaértekezletét. A 2017-18-as bajnokságban megyénkben 60 felnőtt csapat szerepel A 16 csapatos megyei I. osztályban 3 új csapat kapott besorolást. Az NB III-ból kieső FC Hatvan és a megyei II.-ből feljutó Bélapátfalva és Energia SC Gyöngyös mutatkozhat be az új bajnokságban. a 2 csoportos megyei II. osztályban a Keleti és Nyugati csoportban is 14-14 gárda játszik. A megyei III. osztályban 16 csapatos a mezőny. A Ligaértekezleten a Labdarúgás Jövőjéért Utánpótlás Alapítvány kuratóriuma jutalomban részesítette a 2016/2017-es idény legjobb utánpótlás játékosait. A Heves Megye Labdarúgásáért díjat Várallyay Miklós, Németh Géza és Pázmándi Gáspár vehette át Vojtekovszki Csabától, az MLSZ megyei igazgatójától, és Jakab Gábor megyei társadalmi elnöktől. Megyei küldöttként továbbra is Jakab Gábor és Molnár Róbert képviselheti szűkebb hazánkat az MLSZ-közgyűlésén - .

Heves Megye Labdarúgásáért díj:
Pázmándi Gáspár
Várallyay Miklós
Németh Géza

2016/2017-es idény legjobb utánpótlás játékosai:
Megyei I. o., U19: Szabó Dominik (Domoszló SK)
Megyei II. o., U19 Kelet: Boros Olivér (Bélapátfalvai SKE)
Megyei II. o., U19 Nyugat: Csontos Béla (Vámosgyörk SE)
Megyei U16, Kelet: Bocsi Gergő (Bélapátfalvai SKE)
Megyei U16, Nyugat: Tóth Dániel (Heréd LC)
Megyei U16 leány bajnokság: Elek Nikoletta Julianna (FC Hatvan)
U14 Kelet: Berecz Bertold ( Bélapátfalvai SKE)
U14 Nyugat: Szűcs Krisztián (Atkári SE)
Futsal U11 fiú: Molnár Gábor (Plútó SE Eger)
Futsal U13 fiú: Gyetván Márk (Plútó SE Eger)
Futsal U15 fiú: Márkus Marcell (Gyöngyösi AK)
Futsal U17 fiú: Szabó Alex (Gyöngyösi AK)
Futsal U19 fiú: Lengyel Gergő (Gyöngyösi AK)
Futsal U11 leány: Farkas Brigitta Liliána (Amazon SE Apc)
Futsal U13 leány: Szabó Gréta (Gyöngyösi AK)
Futsal U15 leány: Sulyok Petra (Gyöngyösi AK)
Futsal női bajnokság: Gál Mónika (Amazon SE Apc)

A megyei I. osztályú bajnokság 1-3 fordulójának sorsolása:

1. forduló. Augusztus 19., szombat, 17.00: Maklár SE–Pétervására SE, Beton-Termék Felsőtárkány–Marshall-Andornaktálya SE, Egerszalók SE–Füzesabony SC, Besenyőtelek SC–Bélapátfalvai SKE, Eger SE–Boldog SE, Energia SC Gyöngyös–Gyöngyöshalász SE, Heréd LC–FC Hatvan, Borsodnádasdi LASE–Hevestherm-Hevesi LSC.
2. forduló. Augusztus 26., szombat, 17.00: Hevestherm-Hevesi LSC–Heréd, FC Hatvan–Energia SC Gyöngyös, Boldog–Besenyőtelek, Bélapátfalva–Egerszalók, Füzesabony–Beton-Termék Felsőtárkány, Marshall-ASE–Maklár, Pétervására–Borsodnádasd. Vasárnap, 17.00: Gyöngyöshalász–Eger SE.
3. forduló. Szeptember 2., szombat, 16.30: Maklár–Füzesabony, Beton-Termék Felsőtárkány–Bélapátfalva, Besenyőtelek–Gyöngyöshalász, Eger SE–FC Hatvan, Energia SC Gyöngyös–Hevestherm-Hevesi LSC, Pétervására–Marshall-ASE. Vasárnap, 16.30: Egerszalók–Boldog, Heréd–Borsodnádasd.

Forrás: MLSZ Heves Megyei Igazgatósága, heol.hu
HFOTÓ: Lénárt Márton (www.lenartfoto.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel