Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Egy-egy győzelem és vereség a dupla felmérőn
2017-08-03 09:37:09
Lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését az Eger SE labdarúgó csapata. A megyei I. osztály őszi rajtjára készülő együttes páros erőpróbán esett át. A két részre osztott gárda egyik fele az Eger SE II megyei másodosztályban érdekelt alakulatával gyakorolt. A kánikulai hőségben megrendezett meccsen többnyire Vígh Ferencék akarata érvényesült. A szakmai munka elsőszámú irányítója is szerelést húzott, sőt Nagy Gergely gólját követően a tréner állította be a 2-0-s végeredményt. A kezdőcsapattal egyenértékű ESE az NB III-as Somos TC-vel csapott össze. Először húzott egri szerelést Komlósi Ádám. A volt válogatott védő kiválóan irányította a társakat a védelem közepén. A kiegyenlített első játékrészben a nógrádiak vezetést szereztek, azonban az ESE-nek sem kellett szégyenkezni. Fordulás után a Somos felőrölte az ellenállást, további három gólt szerezve egyértelművé tette sikerét.
Az Eger SE legközelebb augusztus 12-én Magyar Kupa mérkőzésen lép pályára. A sorozat regionális selejtezőjének második fordulójában az Istenmezeje – Bélapátfalva párharc továbbjutójával csap össze.


Felkészülési mérkőzések:

Eger SE - Eger SE II 2-0 (1-0)
Eger SE:
Bukta - Balogh, Dóczi, Vígh F., Palágyi, Szucsik, Bálint, Révész, Nagy G., Fónagy, Molnár A.
Gólszerzők: Nagy G., Vígh F.

Eger SE - Somos SE 0-4 (0-1)
Eger SE:
Bollók - Farkas K., Komlósi Á. (Mikolka), Lakatos, Debreczeni, Dobos, Titkó, Gresó, Vajda (Sebe), Antal, Busai.
RG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel