VB 2026 - Amerikai trió

Döntött a FIFA moszkvai kongresszusa. Bejelentették, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 48 csapatos 2026-os világbajnokságnak.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Kulcsjátékosok nélkül egri vereség Gyöngyösön
2017-07-29 15:28:17
Az Eger SE csapata öt edzést tartott az elmúlt héten a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Pénteken a délutáni erőnléti jellegű foglalkozáson már kevesebben vettek részt mivel Siófokra utazott Vígh Ferenc edző és a strandfoci bajnokságban érdekelt csapata. A Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában is szereplő Eger SE így hat játékosát emiatt nélkülözte a Gyöngyösön rendezett felkészülési mérkőzésen, Szucsik és Debreceni sérülés miatt nem állt rendelkezésre, az új igazolás az egykori válogatott Cserépfaluról érkező Komlósi Ádám a jövő héttől csatlakozik a kerethez. A gyöngyösi találkozón a mezőnyben egy cseréje volt a vendég együttesnek. A GYAK 4-0-ra nyerte meg a meccset. A négy gólból három is szögletrúgást követően esett. A jövő héten szerdán a bő keret két meccset is játszik. A Felsővárosban 16 órától az Eger SE II., a Szentmarjay stadionban 18 órától az NB III-as Somos lesz az ellenfél.

Felkészülési mérkőzés

Gyöngyösi AK-Ytong–Eger SE 4–0 (1–0)
Az egriek összeállítása
: Bollók (Bukta) – Dóczi, Mikolka (Fónagy, 60.), Palágyi, Balogh M. – Szuromi, Antal, Nagy G., Farkas K. – Busai, Molnár
Gólszerzők: Ivony 3, Petrezselyem

Felsőtárkány–SBTC 3–2 (1–1)
FELSŐTÁRKÁNY: Szalai – Ötvös, Kálmán R., Kerényi, Havasi – Barzsó, Romhányi, Tarlósi P. – Montvai, Kámán J., Zsély. Cserék: Bajzát – Béres B., Madarasi Á., Nagy B.
Gólszerzők: Montvai 2, Barzsó.

Forrás: heol.hu
FOTÓ: Czimer TamásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel