Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Jelentős átalakulás: tízen maradtak, tizenhárman érkeztek
2017-07-18 12:33:12
Lezárult az átigazolási szezon az Eger SE labdarúgó csapatánál. Harmati Péter klubelnök tájékoztatása szerint a 2016/2017-es teljes keretből mindössze tízen maradtak. Változott a szakmai munka elsőszámú irányítójának személye is, Csuhay Józsefet Vígh Ferenc váltotta. A Németországból érkezett szakember játékengedélyét is kiváltották, így az is elképzelhető, hogy olykor játékos-edzőként áll majd a csapat rendelkezésre. Egy csapatra való új játékos érkezett a nyáron. Többen NB-s tapasztalattal rendelkeznek közülük, így az itt maradt „maggal” kiegészülve kiválónak ígérkezik a felhozatal. Célként egyértelműen a megyei I. osztályú pontvadászat megnyerését tűzték ki. A legnagyobb riválisok háza-táján is nagy a mozgolódás, így a tavalyihoz hasonló nyílt küzdelem várható a felsőházban. A felkészülési időszak hátralévő részében is több felkészülési mérkőzés színesíti az ESE programját. Szerdán Tiszafüredre utazik a csapat, de később találkozik a Balassagyarmattal, a Gyöngyösi AK-val és a Somos TC Salgótarján együttesével is.


Az Eger SE 2017/2018-as játékoskerete:
Kapusok:
Bollók Gábor, Bukta Krisztián (előző klubja: Besenyőtelek)
Mezőnyjátékosok: Antal Zsolt, Balogh Martin, Benke Norbert (Hajdúböszörmény), Bálint Csanád, Palágyi Milán (mindkettő Kazincbarcika), Busai Barna (Felsőtárkány), Debreczeni Dávid (STC Salgótarján), Dobos Attila, Dóczi István, Farkas Krisztián, Gresó Mátyás, Lakatos Béla, Mikolka Márk (DVTK II.), Nagy Gergely (Maklár), Sebe Márk, Szucsik Ádám, Szuromi Bence (Tököl), Titkó Krisztián, Vajda Ákos (mindkettő Mád), Fekete Viktor, Vígh Ferenc (mindkettő Németország).

A felkészülési időszak hátralévő edzőmérkőzései:
Augusztus 19 (szerda):
Tiszafüred – Eger SE
Augusztus 26 (szerda): Balassagyarmat – Eger SE
Augusztus 29 (szombat): Gyöngyösi AK – Eger SE
Augusztus 2 (szerda): ellenfél a Somos TC Salgótarján lesz, a helyszín és a kezdési időpont még kérdéses.


RG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel