Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Elképesztő egri zárás az EB-n
2017-07-03 10:46:06
Fantasztikusan zárult magyar szempontból az izraeli ifjúsági Úszó Európa Bajnokság. Az utolsó napon is kitettek magukért legjobb korosztályos versenyzőink, köztük az Egri Úszó Klub üdvöskéi Holló Balázs és Németh Nándor. Két aranyérmet szerzett vasárnap küldöttségünk, ebből az egyik Holló Balázs nevéhez fűződött. Az egri születésű, és várunkban sportoló fiatalember megnyerte a 400 méteres vegyes döntőt. Abszolút esélyesként, a legjobb idővel kvalifikálta magát fináléba. Jól kezdett, az első két hossz után vezetett, majd visszacsúszott az ötödik helyre. A hajrá azonban fantasztikus volt, az utolsó ötven növelte előnyét, és közel fél másodperces előnnyel diadalmaskodott. Az Egri Úszó Klub másik netanyai hőse újabb ezüsttel tette emlékezetessé maga számára az EB-t. 200 méter gyorson Nándit a moldovai Aleksei Sancov junior világcsúccsal győzte le. Németh Nándor 50 méter gyorson is közel járt a dobogóhoz, végül negyedik lett.
Az EB utolsó magyar aranyérme a leány gyorsváltóhoz fűződött. A Gyurinovics Fanni, Juhász Janka, Barócsai Petra, Késely Ajna összeállítású csapat junior Európa-bajnoki rekorddal verte a döntőben Belgiumot és Oroszországot.

Az összesített eredményeket tekintve a magyar küldöttség az előkelő második helyen zárt az éremtáblázaton: tizenegy arany mellé nyolc ezüstöt, illetve két bronzot gyűjtöttek fiataljaink. Küldöttségünket csak Oroszország előzte meg.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel