Dzsudzsák marad

Szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával – adta hírül a klub hivatalos közösségi oldalán. A magyar válogatott középpályás a 2019–2020-as idény végéig írt alá. Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Fesztiváloznak az U14-es egri fiatalok
2017-07-02 16:39:51
Az Intersport Youth Handball Festival Európa legnagyobb ifjúsági kézilabda tornája, amely vasárnap kezdődött és egészen szombatig tart Kaposváron. Számos országból érkeznek fiatalok a somogyi megyeszékhelyre. Fiúknál öt (U10, U12, U14, U16, U18) míg a lányoknál négy korosztály (U12, U14, U16, U18 reprezentánsai lépnek pályára. Az Eger SBS-Eszterházy is képviselteti magát az eseményen, mégpedig a klub 14 éves játékosai révén. A Hevér Tibor edző által felkészített srácok címvédőként érkeznek Kaposvárra. Az egriekkel együtt kilenc csapat érdekelt az U14-es korosztályban. Két csoportban rendeznek meccseket. A mieink további két magyar együttes (Csurgói KK és a Csanádi Pitypang) valamint egy-egy fehérorosz és egyiptomi gárda társaságában kerültek a B-jelű csoportba. A csoportmeccseket hátfőn, kedden és szerdán vívják a srácok. Az egyenes kieséses szakasz csütörtöktől veszi kezdetét.

Egy csapat korlátlan számú játékost regisztrálhat a Youth Handball Festivalra. Minden regisztrált játékos pályára léphet a Youth Handball Festival során, azonban egy mérkőzésre maximálisan 17 játékos nevezhető, és azon az egy mérkőzésen csak azon 17 játékos közül léphetnek pályára.
Minden korosztályban: 20x40 méteres játéktéren játsszák a meccseket 3x2 méteres kapukra.

Az egyenes kieséses szakaszban és a döntőknél nincsen hosszabbítás, azonnali 7 méteres dobások döntenek döntetlen eredménynél a továbbjutásról. (5 dobás mindkét csapatnak, amennyiben még így sem dől el, úgy csapatonként 1 dobás, amíg döntés születik). A büntetődobások lebonyolítására az általánosan bevett IHF szabályozás az irányadó.


RG
Fotó: handballeger.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel