Ricciardo a kínai hős

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíjat, amelyen a címvédő brit Lewis Hamilton (Mercedes) ötödik, a pontversenyben élen álló német Sebastian Vettel (Ferrari) csak nyolcadik lett.
Bővebben itt...

Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Itthon is legyőzve a Stécé
2017-02-17 19:17:40
A program szerint a felkészülési időszak utolsó edzőmeccsét játszotta péntek délután az Eger SE labdarúgó csapata. Nem biztos, hogy a valóban a Salgótarjáni BTC elleni párharc volt a végső teszt a tavaszi szezon megkezdése előtt, hiszen a bajnoki startot a pályák állapota miatt elhalasztották. A pontvadászatra való hangolás így tovább tart, ezért elképzelhető, hogy a bónuszba kapott időszakot újabb felkészülési mérkőzéssel töltik ki a piros-kékek. Egy héttel ezelőtt Pataki Viktor duplájával a tóstrandi műfűn sikerült az ESE-nek 2-0-ra legyőzni nagymúltú edzőpartnerét, most pedig a Felsővárosban 5-1-re diadalmaskodott Csuhay József legénysége. A mérkőzés jelentős részében jól futballoztak a házigazdák, a Nógrád megyei harmadik helyezett ellen. A vezetést Montvai Tibor szerezte meg a 20. percben, majd fordulás után Szucsik Ádám révén növelte előnyét az Eger. 2-0 után nem késett sokat a tarjáni szépítő talált, azonban a folytatásban még háromszor találtak be Árvai Ádámék. A mutatott játék és az eredmény is azt jelzi, hogy felkészült a tavasz nagy feladataira az Eger SE.


Felkészülési mérkőzés
Felsővárosi Sporttelep

Eger SE - Salgótarjáni BTC 5-1 (1-0)
Egri gólszerzők:
Szucsik, Árvai, 2-2, Montvai
RG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel