VB 2026 - Amerikai trió

Döntött a FIFA moszkvai kongresszusa. Bejelentették, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 48 csapatos 2026-os világbajnokságnak.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Az alapszakasz elsőségért játszanak
2017-02-17 18:21:51
Szombaton kora délután megszerezheti az alapszakasz elsőséget az Agria RC-EVSI női röplabda csapata. Az NB II keleti-csoport, 14. fordulójában Nyíregyházán vendégszerepel a listavezető egri együttes. A mieink számára csak a győzelem jelent biztonságot. A második helyen álló Miskolc lejátszotta elhalasztott meccseit, így az utolsó játéknap előtt kettő pontra csökkent az Agria RC-EVSI előnye a bajnoki táblázaton. A záró napon az MVSC-MVSI minden bizonnyal legyőzi az utolsó előtti Hajdúböszörményt, így Kovács Zsolt tanítványainak győztesként kell elhagyniuk Nyíregyházát. Kedvező, hogy a döntés a saját kezünkben van, egyfelé kell koncentrálni és nyerni. Eddigi teljesítményükre feltehetik a koronát röplabdázóink, nem szabad az utolsó pillanatokban ziccert hibázni. A szabolcsi összecsapás szombaton 14 órától startol.


Női röplabda NB II., keleti-csoport, 14. forduló
Nyíregyháza, 2017-02-18 (szombat) 14 óra
Nyíregyháza - Agria RC-EVSI


A játéknap további párosításai:
Kecskemét – Szegedi TE-EHÖK SE 3-0 (korábban játszották)
Ráthonyi KFT-Eötvös DSE - DEAC
Miskolci VSC-MVSI - Hajdúböszörményi TE

A bajnokság állása
1. Agria RC-EVSI (35-9) 34 pont
2. MVSC-MVSI (34-12) 32 pont
3. Kecskemét 29 pont
4. Nyíregyháza 19 pont
5. SZTE-EHÖK SE 18 pont
6. Ráthonyi KFT-Eötvös DSE 12 pont
7. Hajdúböszörményi TE 10 pont
8. DEAC 2 pontRG
Fotó: Agócs LászlóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel