VB 2026 - Amerikai trió

Döntött a FIFA moszkvai kongresszusa. Bejelentették, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 48 csapatos 2026-os világbajnokságnak.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Most már sorsdöntő a meccs
2017-02-16 10:54:54
Bő egy héttel ezelőtt fontos, de nem sorsdöntő mérkőzésről írtunk a ZF-Eger barcelonai vendégjátéka kapcsán. A Bajnokok Ligája B-jelű csoportkör ötödik fordulójában 10-6-ra kikapott Dabrowski Norbert együttese a spanyol bajnok otthonában. A soron következő játéknapon a Bitskey Uszodában csapnak össze a felek. A szombati reváns immár kötelezővé vált. Ha nem nyer csapatunk a 20 óra 30 perckor kezdődő találkozón, akkor szinte reménytelen helyzetbe kerül a Final Six részvételt illetően. A Barceloneta és a JUG kettő ponttal jár előttünk, jelenleg ők foglalják el a még továbbjutást érő pozíciókat az utcahosszal vezető Pro Recco mögött. Csak a győzelemmel érünk valamit, a döntetlen már a katalánoknak kedvez. A Barceloneta múlt szerdán igazolta jó hírét. Kiváló csapat, amely könyörtelenül kihasználta hibáinkat, ugyanakkor egy komoly hullámvölgytől eltekintve jól játszottunk mi is. Most egy kis megingás sem fér bele, mert az végzetes lehet. Remek mérkőzésre van kilátás, amelyet biztosan élvez majd a Bitskey Uszoda közönsége. A drukkerekre most (is) óriási szükség lesz, hiszen a párharc valóban sorsdöntő.


Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló
Bitskey Uszoda, 2017-02-18 (szombat) 20 óra 30 perc
ZF-Eger – CNA Barceloneta


A játéknap további párosításai:

WASPO Hannover – JUG Dubrovnik
Pro Recco – Partizan Belgrad

A csoport állása:
1. Pro Recco 15 pont
2. Barceloneta 8 pont
3. JUG Dubrvonik 8 pont
4. ZF-Eger 6 pont
5. Hannover 3 pont
6. Partizan 1 pontRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel