Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Két érmet szerzett Szombathelyen Timafalvi Gergő
2016-11-02 08:31:10
Ifjúsági és felnőtt ranglista versenynek adott otthont a napokban Szombathely. Az eseményre Timafalvi Gergő személyében az Egri Coop SC-Városi Sportiskola is delegált asztaliteniszezőt. A kettős igazolással Szegeden is sportoló Timafalvi két éremmel tért haza a vasi megyeszékhelyről. A felnőtt párosok viadalán Hoffman Tamás (Komló) oldalán állhatott a dobogó alsó fokára. Felnőtt egyéniben két BVSC-s riválisát legyőzve jutott a legjobb nyolc közé, ahol a későbbi aranyérmessel szemben alulmaradt. A celldömölki Fazekas Péter ellen 3-1-es vezetésnél 10-6-os előnye volt, de a meccslabdákat nem sikerült megcsinálnia. Nagy csatában 4-3-ra kikapott, így elúszott az éremszerzés lehetősége. Ifjúsági párosban viszont szintén bronzzal gyarapította gazdag repertoárját, a mezőtúri Galáth Ferenccel végzett a harmadik helyen. Ifjúsági egyéniben nem indult, mivel maradt Szombathelyen és rápihent a szerdán kezdődő serdülő és ifjúsági nemzetközi viadalra, melyen ifi egyéniben és csapatban is képviseli hazánkat.

A budapesti Európa-bajnokság miatt szüneteltek az országos csapatbajnoki küzdelmek. A soron következő hétvégén újra asztalhoz állnak az Egri Coop SC férfi együttesei. Az NB I-ben érdekelt csapatunk szombaton 16 órai kezdettel a Szegedet fogadja a Bem tábornok téren.

A soron következő csapatbajnoki találkozók:

Férfi NB I: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Floratom Szeged AC
Férfi NB II: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Balassagyarmat
Férfi NB III: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Kömlő SC
Megyei bajnokság: november 6., 10 óra: Recsk - Egri Coop SCRG
Fotó: moatsz.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel