Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Két érmet szerzett Szombathelyen Timafalvi Gergő
2016-11-02 08:31:10
Ifjúsági és felnőtt ranglista versenynek adott otthont a napokban Szombathely. Az eseményre Timafalvi Gergő személyében az Egri Coop SC-Városi Sportiskola is delegált asztaliteniszezőt. A kettős igazolással Szegeden is sportoló Timafalvi két éremmel tért haza a vasi megyeszékhelyről. A felnőtt párosok viadalán Hoffman Tamás (Komló) oldalán állhatott a dobogó alsó fokára. Felnőtt egyéniben két BVSC-s riválisát legyőzve jutott a legjobb nyolc közé, ahol a későbbi aranyérmessel szemben alulmaradt. A celldömölki Fazekas Péter ellen 3-1-es vezetésnél 10-6-os előnye volt, de a meccslabdákat nem sikerült megcsinálnia. Nagy csatában 4-3-ra kikapott, így elúszott az éremszerzés lehetősége. Ifjúsági párosban viszont szintén bronzzal gyarapította gazdag repertoárját, a mezőtúri Galáth Ferenccel végzett a harmadik helyen. Ifjúsági egyéniben nem indult, mivel maradt Szombathelyen és rápihent a szerdán kezdődő serdülő és ifjúsági nemzetközi viadalra, melyen ifi egyéniben és csapatban is képviseli hazánkat.

A budapesti Európa-bajnokság miatt szüneteltek az országos csapatbajnoki küzdelmek. A soron következő hétvégén újra asztalhoz állnak az Egri Coop SC férfi együttesei. Az NB I-ben érdekelt csapatunk szombaton 16 órai kezdettel a Szegedet fogadja a Bem tábornok téren.

A soron következő csapatbajnoki találkozók:

Férfi NB I: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Floratom Szeged AC
Férfi NB II: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Balassagyarmat
Férfi NB III: november 5., 16 óra: Egri Coop SC - Kömlő SC
Megyei bajnokság: november 6., 10 óra: Recsk - Egri Coop SCRG
Fotó: moatsz.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel