Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

RIO-2016 - Ezer riói élmény Eger szívében
2016-08-08 15:07:09
A belvárosi rehabilitáció egyik fontos eredménye, hogy az ország legszebb olimpiai szurkolói zónáját mutathatom be a sajtó képviselőinek - kezdte meg a hétfő délelőtti sajtótájékoztatót Habis László Eger polgármestere. - A Végvári Vitézek terén igazi piknik hangulatot tudunk varázsolni az olimpiai programhoz kapcsolódva. A közeli órákban, napokban jelentős egri vonatkozású események lesznek, ennek kapcsán Martonné Adler Ildikó kifejtette: - Az olimpia olyan csodálatos esemény, amelyet minden magyar figyelemmel követ és büszke a sikerekre. Az olimpiai piknik rendezvény szép példája az Egri Vízilabda Klub és a város jó együttműködésének. Egerben a sportok közül zászlóshajó a vízilabda és az úszás. Rióban hét pólósnak és 2 úszónak szurkolhatunk. Igazi családi programot kínálunk, a közösségi szurkolás élményével. Hangulatos környezetben együtt szoríthatunk a magyarok, az egriek sikeréért.

Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke a kiváló riói kezdést is méltatta: - A magyar sportolók már eddig is csodás élményekkel gazdagítottak bennünket- odtunk Magyar sikeret mosolyo. Egri polgárokhoz közelebb hozzuk a riói hangulatot. Eger dicsőségére is. Hétről, hétre köztünk vannak a magyar sport kiválóságai. Az eredmények akkor lesznek értékesek, ha minnél több gyerek elkezd sportolni. Láthatják, hogy egri nevelésűként is oda lehet érni az ötkarikás játékokra. Antal Dóra, Erdélyi Balázs, Zalánki Gergő , Holló Balázs erre kiváló példa.

Szombat délután óta sokan már belekóstoltak, milyen érzés közösen szorítani a mieinkért és milyen az, amikor az esti órákban kigyulladnak a színes lampion-fények. Itt kifulladásig követhetőek az Olimpia eseményei, sok barát és ismerős, csupa magyar szurkoló, egri vitézek és vízilabdások társaságában.

Augusztus 6-a és 21-e között a Végvári vitézek terén, ahol teljes lehet az olimpiai élmény. Várunk mindenkit, hiszen a férfi és női vízilabda válogatott sportolói hétfőn, illetve kedden szállnak vízbe. Hétfőn este, a férfi vízilabda meccs „szünetében” Cseh Lászlónak szoríthatunk közösen. A jövő nagy egri reménysége, Holló Balázs - ha a csapatvezetés úgy dönt - kedden, a kora esti órákban úszhat majd a 4x200-as, gyorsváltó tagjaként, élete első Olimpiáján.


VÍZIPÓLÓ!

Az Olimpia Piknik rendezésében kiemelt partner az Egri Vízilabda Klub, akik vízilabda szimulátorral, sok érdekes szurkolói ajándékkal és az egri klub toborzó programjával folyamatosan jelen vannak a helyszínen. Rendre csatlakoznak hozzánk az Egri Vízilabda Klub játékosai is, így velük együtt nézhetjük a meccseket.

Visszatérnek az utcazenészek
Az egri Olimpia Piknik rendezvényre újra visszatérnek az „Utcazenészek Versenye Egerben” legnépszerűbb zenészei! Eger Önkormányzatával együttműködésben, a rendezvény szervezői két héten keresztül biztosítják az élő zenét a Végvári Vitézek terén. A magyar vonatkozású és kiemelten egri kötődésű sportolók szereplése előtt, egyfajta közönség-toborzásként szól majd az élő zene, a közvetítések után pedig - reményeink szerint - a megnyert érmek és minden további jó helyezés ünnepléséhez biztosítjuk a jó hangulatot. Visszatér az „Utcazenészek Versenye Egerben” 1 millió forintos fődíjának nyertese, az utcai közönség kedvence, a PURGA zenekar. Ők ezen a héten, pénteken és szombaton táncoltatják meg a szurkolókat - nyilatkozta Ábry Zoltán az Utcazenédzrk versenyének főszervezője.RÁDIÓS JÁTÉK!

Eger két kereskedelmi rádiójával együttműködésben játékot is hirdettünk, remek nyereményekért. Arra kérjük a hallgatókat, hogy tippeljék meg, hány aranyérmet szerez Magyarország Rióban.
A játékosok naponta nyerhetnek Eger-emblémás hátizsákot, benne Eger-pólót, strand- és mozijegyet, továbbá remek vízilabdás ajándékokat
A piknik zárásaként - a rádiók jóvoltából - két fődíj: egy komoly értékű televízió és egy pihentető wellness-utazás is gazdára talál majdKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel