Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Ausztria után az Egyesült Államokban készülnek Rióra
2016-06-18 08:40:24
Mozgalmas napjai vannak a magyar női vízilabda válogatottnak. A riói ötkarikás játékokra készülő együttes gőzerővel azon munkálkodik, hogy legalább olyan maradandót alkosson az olimpián, mint azt tette januárban a belgrádi Európa-bajnokságon. Minden szempontból hasznos volt, hogy a Bíró Attila szövetségi kapitány által irányított együttes korán megszerezte a kvótát. Hosszú ideje lehet célirányosan a játékokra készülni. A finomhangolás időszakába érkeznek a lányok. A közelmúltban Ausztriában edzőtáboroztak a mieink, rövid itthoni látogatást követően pedig a tengerentúlra fordítják az irányt. Csütörtöktől az Egyesült Államokba utaznak, ahol Rió női vízilabda tornájának elsőszámú esélyesével gyakorolnak. Az olimpiai címvédő, regnáló világbajnok és friss Világliga-győztes amerikaiakkal két héten át játszik edzőmérkőzéseket a magyar együttes. Három hivatalos találkozót beiktattak a programba. Ezekre Miamiban, Connecticutban és New Yorkban kerül sor. Bíró Attila szövetségi kapitány 16-as kerettel számolhat. Mint említette, olimpiai keretéből két fiatal, Horváth Brigitta és Szilágyi Dorottya marad itthon, ám mindez nem jelenti azt, hogy kikerültek volna a csapatból, hiszen addig is edzenek, és a túra után újra csatlakoznak a többiekhez, a BENU-kupán is szerepet kaphatnak – írja a honi szövetség hivatalos honlapja. A keret tagja Czigány Dóra a ZF-Eger-EKF csapatkapitánya is.

A magyar női válogatott Egyesült Államokba utazó kerete:
Kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)
Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (mindannyian UVSE), Garda Krisztina, Menczinger Kata, Somhegyi Noémi, (mindhárman Dunaújváros), Illés Anna, Takács Orsolya (mindketten BVSC), Bujka Barbara (Szentes), Czigány Dóra (Eger).RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel