Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Pólóünnep lesz a Bitskey-ben
2006-10-18 14:58:06
Az öreg kontinens legrangosabb férfi vízilabda kupasorozatában először szerepelhet egri alakulat, ennek megfelelően hatalmas a várakozás. A fiúk és a Gerendás-Tóth edzőpáros már most történelmet írt tehát, ám céljaik ennél sokkal távolabbra mutatnak: a továbblépés, vagyis a legjobb 16-ba kerülés a nagy álom. A terv kivitelezhető, még akkor is, ha a halálcsoportnak is nevezhető szextettben ott van a két évvel ezelőtti kiírás győztese a talján Possilipo Napoli és a már jól ismert orosz Sintez KAZAN is. A mostani viadal első két helyezettje vehet részt az Euroliga következő körében, a harmadik és a negyedik helyezett pedig a LEN Kupában folytathatja. A Brendon Fenstherm ZF Eger ma 19.00-kor kezdi a nagy menetelést a Bitksey Uszodában, elsőként a lengyel Łódz-al néz farkasszemet. A nap slágermeccse emellett a Sabadell-Kazany összecsapás lesz.
Kiss Csabáék október 20-án pénteken 19.00-kor épp csapatkapitányunk volt alakulatával, a hispán Sabadellel harcolnak majd. Szombaton hat mérkőzést rendeznek a csoportban, így a mieink is két alkalommal szállnak vízbe, előbb fél 12-kor a Lugano lesz a rivális, majd 19.00-kor a LEN-sorozatból ismert Sintez Kazan a kihívó - nagy meccs várható tehát, melynek kimenetele döntő lehet a továbbjutást illetően. Még nagyobb izgalommal várhatjuk fő riválisunkkal, a Possilipoval vívandó derbit, mely vasárnap 10.00-kor startol. Itt akár az i-re is feltehetik a pontot a fiúk. A selejtezőkörben nagy izgalmak, és valóban színvonalas póló vár a nézőkre. (ZE-RO PRESS)

A részletes program:

Október 19-e csütörtök
17.30 - CN Atlantis Posillipo NAPLES - LUGANO Pallanuoto
19.00 - Brendon-Fenstherm-ZF-EGER - LSTW Pocztowiec LODZ
20.30 - Club Natacio SABADELL - Sintez KAZAN

Október 20-a péntek:
17.30 - LUGANO Pallanuoto - Sintez KAZAN
19.00 - Brendon-Fenstherm-ZF-EGER - Club Natacio SABADELL
20.30 - CN Atlantis Posillipo NAPLES - LSTW Pocztowiec LODZ

Október 21-e szombat.
10.00 - LSTW Pocztowiec LODZ - Natacio SABADELL
11.30 - Brendon-Fenstherm-ZF-EGER - LUGANO Pallanuoto Club
13.00 - Sintez KAZAN - CN Atlantis Posillipo NAPLES
17.30 - LUGANO Pallanuoto - LSTW Pocztowiec LODZ
19.00 - Brendon-Fenstherm-ZF-EGER - Sintez KAZAN Club
20.30 - CN Atlantis Posillipo NAPLES - Natacio SABADELL

Október 22-e vasárnap:
10.00 - Brendon-Fenstherm-ZF-EGER - CN Atlantis Posillipo NAPLES
11.30 - Sintez KAZAN - LSTW Pocztowiec LODZ
13.00 - LUGANO Pallanuoto Club - Natacio SABADELLKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel