Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Kazincbarcika NB II., Eger NB III.
2007-06-30 16:57:02
Marad az NB II Barcikán. Szombat délután Keller József, a KBSC Kft. és az Egri FC tulajdonosa bejelentette, hogy a korábbi hírekkel, pletykákkal ellentétben továbbra is NB II-es lesz a borsodi város futballcsapata. Sajtótájékoztató keretében Sztupák Zoltán, Kazincbarcika alpolgármestere bejelentette, hogy megmarad az NB II-es futball Barcikán. Ezt követően Keller József tulajdonos elmonda: - Volt egy időszak, amikor úgy gondoltam, hogy elviszem a másodosztályú jogot Egerbe, de ezt döntésszerűen soha senkinek sem jelentettem ki. Ez a lehetőség egyébként felkészületlenül találta Egert, az, hogy egy NB II-es csapatot tudjon fogadni, és az önkormányzatnál sem láttam lelkesedést. Döntésem megnyugtató önmagam számára, nincs bennem kétely, végleges. Azt gondolom, Egernek meg kell teremtenie előbb a feltételeket az NB II-höz."


A tulajdonos hozzátette: változás várható szakmai vonalon és a csapat összetételében is a KBSC-nél. Az első csapat munkáját a Kócsi József-Sándor Zoltán edzőpáros fogja végezni, míg a tanácsadó szerepkört minden bizonnyal Tornyi Barnabás fogja betölteni, aki a tulajdonos elképzelései szerint heti egy alkalommal fog Kazincbarcikára látogatni edzésre, illetve természetesen ott lesz a mérkőzéseken, ám a kispadra nem fog leülni. A kék-sárgák több helyről, Bőcsről, Jászapátiból, Putnokról visszarendelik futballistáikat, emellet 4-5 embert felhoznak az U-19-es keretből, igazolásra két posztra lesz mód. Hogy melyekre és kiket, erre az elkövetkezendő napokban derülhet fény.

Az Egri FC az NB III-ban szerepel a 2007/2008-as bajnokságban.

Agria Press
Forrás: boon.hu (Molnár I.)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel