Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kispályás labdarúgás – Az ötödik fordulót játszották
2015-10-01 11:44:15
Az ötödik forduló mérkőzéseit rendezték a hét első napjain az Egri Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Győzelemmel folytatta szereplését az Egerszólát és az Imola Bau. Előbbi együttes az ezer sebből vérző Erőss Út csapatát verte, míg a címvédő a Szuromi Ablakoknál bizonyult jobbnak. Öt kör után jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg az Egerszólát az Imolát. A harmadik és negyedik pozícióban az Agria Volán és a Szuromi Ablakok helyezkedik el. A második vonalban őrzi veretlenségét a Player’s Club és a Szilvásvárad. Rajtuk kívül sikeres játéknapot zárt a Vis Maior, a Dr. Zebra, a Tervker és a Torpedo. A soron következő fordulót a Player’s Club várja az élről. A szabadnapját már letöltő, ezáltal meccshátrányban lévő Szilvásvárad áll a második helyen. A kiegyensúlyozott élmezőny tagja még a Tervker, a Vis Maior és a Dr. Zebra.


Az 5. forduló eredményei:

I. osztály

Erőss Út - Egerszólát 0-3
Szuromi Ablakok - Imola Bau KFT 1-3
Szabadnapos: Agria Volán, Platt 2003 KFT

II. osztály

Szilvásvárad - Drink Team-Hársfa Büfé 4-1
Berg-FC’96 - Player’s Club 0-3
Vis Maior - Agria Szerszám 9-2
LHF Présüzem - Recsk-Sirok 2-2
Dr. Zebra - BSB 3-2
Tervker 2003 ZRT - Flott Trans 4-1
Torpedo - Jóbarátok 8-1
Szabadnapos: EAFC


RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel