Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kispályás labdarúgás – Az ötödik fordulót játszották
2015-10-01 11:44:15
Az ötödik forduló mérkőzéseit rendezték a hét első napjain az Egri Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Győzelemmel folytatta szereplését az Egerszólát és az Imola Bau. Előbbi együttes az ezer sebből vérző Erőss Út csapatát verte, míg a címvédő a Szuromi Ablakoknál bizonyult jobbnak. Öt kör után jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg az Egerszólát az Imolát. A harmadik és negyedik pozícióban az Agria Volán és a Szuromi Ablakok helyezkedik el. A második vonalban őrzi veretlenségét a Player’s Club és a Szilvásvárad. Rajtuk kívül sikeres játéknapot zárt a Vis Maior, a Dr. Zebra, a Tervker és a Torpedo. A soron következő fordulót a Player’s Club várja az élről. A szabadnapját már letöltő, ezáltal meccshátrányban lévő Szilvásvárad áll a második helyen. A kiegyensúlyozott élmezőny tagja még a Tervker, a Vis Maior és a Dr. Zebra.


Az 5. forduló eredményei:

I. osztály

Erőss Út - Egerszólát 0-3
Szuromi Ablakok - Imola Bau KFT 1-3
Szabadnapos: Agria Volán, Platt 2003 KFT

II. osztály

Szilvásvárad - Drink Team-Hársfa Büfé 4-1
Berg-FC’96 - Player’s Club 0-3
Vis Maior - Agria Szerszám 9-2
LHF Présüzem - Recsk-Sirok 2-2
Dr. Zebra - BSB 3-2
Tervker 2003 ZRT - Flott Trans 4-1
Torpedo - Jóbarátok 8-1
Szabadnapos: EAFC


RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel