Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Ünnepi meccs, remélhetően egri győzelemmel
2015-05-01 07:53:10
Szokatlan időpontban, május elsején, pénteken játszik bajnoki mérkőzést az Eszterházy KFSC női kézilabda csapata az NB I/B-ben. A pontvadászatból már csak három kör van hátra, az egri főiskolások pedig változatlanul harcban állnak a negyedik hely megszerzéséért. A nagy rivális Nyíradonnyal szemben talán annyi helyzeti előnyünk van, hogy idegenbeli kötelezettségeinket már letudtuk, a hátralévő meccseinket kivétel nélkül hazai környezetben vívjuk. A soron következő játéknapon a fővárosból fogadunk ellenfelet. A Szent István SE ugyan csak tízedik a tabellán, de kellemetlen stílusával igencsak megnehezítheti az EKFSC dolgát. A mieink felkészülése nem volt zökkenőmentes. Az EKF sportnap miatt kedden nem a megszokott otthonukban edzettek a lányok, a csütörtököt pedig a ballagások írták át. Mindezek ellenére jogos elvárás az egri szurkolók részéről, hogy kedvenceik megszerezzék mind a két pontot.

A játéknap további mérkőzései közül kiemelkedik a Göd kecskeméti vendégjátéka. A gödiek végérvényesen megválaszolhatják a legfontosabb kérdést, a második helyezett otthonában elég egy pontot szerezniük a bajnoki címhez. Számunkra ez azért nem mellékes, mert bő egy hét múlva éppen a Göddel játszunk itthon, és nem lenne baj, ha a vendégek minden tehertől megszabadulva friss aranyérmesként érkeznének Egerbe.

Női kézilabda NB I/B keleti-csoport, 24. forduló
Eszterházy Csarnok, 2015-05-01 (péntek) 17 óra
Eszterházy KFSC - Szent István SE

Játékvezetők: Bíró Ádám, Herbák Tamás

A játéknap további párosításai:

Nyíradony VVTK - Orosházi NKC
HUFBAU-AKKER Kecskemét - Gödi SE
Abonett KC - Hajdúnánás SK
Kézilabda Szeged SE - Inárcs-Örkény KC
DVSC-TVP-AQUATICUM II. - Vasas SC
Balmazújvárosi NKK - ELIOS Kispesti NKK

A bajnokság állása
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel