Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A Leányka úton fogadják az Ózdi KC-t
2015-03-20 09:43:06
Vasárnap ismét hazai meccset játszik az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata az NB I/B-ben. A keleti-csoport 20. fordulójában a hazai pálya valóban a megszokott környezet lesz, hiszen a Leányka úti Eszterházy Csarnokban kerül sor a listavezető Eger, és a vendég Ózdi KC összecsapására. A borsodiak rendre nehezen adják meg magukat, színvonalas, kemény küzdelem szokta a két gárda közös fellépéseit jellemezni. Szerencsére a párharcok végén általában az egriek szoktak örülni, akik ezúttal is esélyesként fogadják az ÓKC játékosait. A cél nem lehet más ezúttal sem, mint az újabb két pont megszerzése, amivel újabb nagy lépést tehetünk a hőn áhított bajnoki cím megszerzése felé. A játéknap végén akár növelheti is jelentős előnyét a pontvadászatban a Rosta-legénység.

A második helyen álló, bennünket hat pont hátránnyal követő Nyíregyháza a Primavera Mizse KC otthonában játszik rangadót. Legnagyobb riválisunknak Lajosmizsén nehezebb dolga lesz, mint nekünk az Ózd ellen. A nyolcpontos fórt alighanem „be tudná osztani” a bajnokság végéig együttesünk.

Férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 20. forduló
Eszterházy Csarnok, 2015-03-22 (vasárnap) 17 óra
SBS Eger-Eszterházy SzSE - Ózdi KC

Játékvezetők: Halász András, Tarnavölgyi Gergely

A játéknap további párosításai:
KTE-Kisokos - Juhász `99` Füzesabonyi SC
MOL-Pick Szeged U23 – FTC
EX-ON FKSE Algyő - Arago Törökszentmiklósi KE
Primavera Mizse KC - Nyíregyházi KC
Békési FKC - Balassagyarmati Kábel SE
Orosházi FKSE U23 - Mezőkövesdi KC U23

A bajnokság állása
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel