Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Hevesen fogadják a Lajosmizsét
2015-03-12 10:31:43
Hazai pályán, mégsem megszokott környezetében játssza soron következő bajnoki mérkőzését az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata az NB I/B-ben. A listavezető egri együttes szurkolóinak oda-vissza száz kilométert kell megtenniük, ha látni akarják kedvenceiket. A keleti-csoport 19. fordulójában a hevesi sportcsarnokban fogadja a Primavera-Mizse KC-t a Rosta-legénység. A helyszínváltoztatásra azért volt szükség, mert az Eszterházy Csarnok a napokban a Hungarian Open nemzetközi para-asztalitenisz-versenynek ad otthont. Könnyű mérkőzésre semmiképpen nem számíthatnak az egriek, és nem elsősorban a szokatlan környezet miatt. A Lajosmizse vezeti a középmezőnyt, a szombati találkozót a negyedik helyről várják. A mieink újabb lépést tehetnek a bajnoki cím megszerzése felé. A mérkőzést a szokottnál korábban, 14 órától bonyolítják le.

Férfi kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 19. forduló
Heves, 2015-03-14 (szombat) 14 óra
SBS Eger-Eszterházy SzSE – Primavera Mizse KC

Játékvezetők: Natkai Norbert, Szalay Zoltán

A játéknap további párosításai:

Mezőkövesdi KC U23 - Békési FKC
Arago Törökszentmiklósi KE - Ózdi KC
FTC - Juhász `99` Füzesabonyi SC
KTE-Kisokos - EX-ON FKSE Algyő
Nyíregyházi KC - Orosházi FKSE U23
Balassagyarmati Kábel SE - MOL-Pick Szeged U23

A bajnokság állásaRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel