Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - Négy egri bronz az ifi országos bajnokságról
2015-03-09 23:14:55
Az egri dzsudósport erejét bizonyítja, hogy az elmúlt hétvégén Siklóson megrendezett ifjúsági országos bajnokságon a népes mezőnyben négy egri sportoló állhatott dobogóra. Az Egri Városi Sportiskola versenyzői közül a lányoknál a 40 kg-os súlycsoportban Iklódi Anna végzett a harmadik helyen. A fiúknál a 46 kg-os Lőkös Balázs, a 60 kg-os Juhász Péter és a 81 kg-os Iklódi Máté szerzett bronzérmet. Horváth Bence (50 kg) és Kurtán Zsombor (73 kg) a 7. helyen zárt. Lőkös Krisztián helyzetlenül végzett. Horváth Tamás vezetőedző értékelése szerint nem csalódás a szereplés. Juhász Péter és Iklódi Máté közel állt a döntőbe jutáshoz. Mindketten a hosszabbításban aranyponttal, ráadásul intéssel kaptak ki. Kurtán Zsombor 2 győzelem, 2 vereséggel zárt. Sajnos a lábsérülése hátráltatta a sikeresebb szerepelésben. Horváth Bence is sérüléssel bajlódott, Kovács Olivér sérülés miatt nem tudott rajthoz állni.


Országos ifjúsági bajnokság, Siklós
Az Egri Városi Sportiskola versenyzőinek eredményei
Nők, 40 kg:
3. Iklódi Anna
Férfiak:
46 kg: 3. Lőkös Balázs
50 kg: 7. Horváth Bence
60 kg: 3. Juhász Péter
70 kg: 7. Kurtán Zsombor
73 kg: Lőkös Krisztián helyezetlenül zárt
81 kg: 3. Iklódi Máté

Ebmex-kupa, Miskolc
Nemzetközi ifjúsági, serdülő meghívásos verseny:
46 kg:
5. Lőkös Balázs
50 kg: 5. Horváth Bence
81 kg: 5. Iklódi Máté.
Női 40 kg: 5. Iklódi Anna


EDZŐK:
Horváth Tamás, Fejér Barna.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel