Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Vereséggel zárták az alapszakaszt
2015-02-22 18:54:10
3-0 arányú vereséget szenvedett a VIKSZ-Agria RC Eger női röplabda csapata az NB II keleti-csoport, alapszakaszának utolsó fordulójában. A tavasszal még nyeretlen egri lányokat a Szegedi TE-EHÖK SE győzte le a Neumann Szakközépiskolában rendezett összecsapáson. Az élmezőnyhöz tartozó, ezáltal nagyobb esélyekkel rendelkező szegediek ellen mindent elkövettek a hazaiak, azonban a harmadik szettet leszámítva nem sikerült szorosabb eredményt elérni. A papírforma érvényesült, a vendégek elvitték a pontokat Egerből. A mieink szereplését hátráltatta, hogy sok kezdőjátékos hiányzott, elsősorban betegség miatt. Örömteli ugyanakkor, hogy két juniorkorú röplabdázó – Kormos Henrietta és Tolnai Enikő – is bemutatkozhatott a felnőttek között. Az alapszakasz befejezését követően a versenynaptár szerint március 8-án folytatódik a pontvadászat csapatunk részére. Előtte egy nappal még OIK fordulón lesz érdekelt junior együttesünk Szolnokon.

Ha már fiataljaink szóba kerültek: a Szeged elleni junior találkozót kiváló játékkal 3-0-ra megnyerte az Egri Városi Sportiskola.

Női röplabda NB II., keleti-csoport, alapszakasz 14. forduló
VIKSZ-Agria RC Eger – Szegedi TE-EHÖK SE 0-3 (-12, -23, -11)

Neumann Szakközépiskola 50 néző. Játékvezetők: Szarka J., Pelikán F.
VIKSZ-Agria RC Eger: BENEDEK R., Mérkőy M., Gáspár K., Mocsári R., VEREBÉLYI T., Szilák F. Cserék: Kormos H., Tolnai E. Edző: Sulyok István

Az eredmény alakulása:
1. játszma:
3-8, 6-16, 12-23
2. játszma: 6-8, 16-15, 22-23
3. játszma: 4-8, 7-16, 11-23

Sulyok István nyilatkozata:
- Sajnos betegség miatt örülni kellett, hogy egyáltalán ki tudtunk állni. A pályára lépők mindent megtettek a jobb eredményért, de sajnos csak ennyire futotta.

A juniorok mérkőzésén:

EVSI – Szeged 3-0RG
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel