Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Amerikai foci - Jótékonysági torna Salgótarjánban
2015-01-30 10:10:20
Február elsején amerikai focisták veszik birtokukba a salgótarjáni Városi Sportcsarnokot, a Super Bowl napján reggelről-estig mennek majd a tolongások, és a harcok a pontokért. A sportág szerelmeseire igazi ínyencségek várnak, hisz a kilenc résztvevő csapatban válogatott kerettagok is pályára léphetnek majd, és tiszteletét teszi nálunk az országos szövetség első embere is. A rendhagyó tornát szervező Rascals a bevételt, és a felajánlott ajándékokat a Szent Lázár Megyei Kórház gyermek osztályának ajánlotta fel. A torna délelőtt 10 órakor az ünnepélyes megnyitóval kezdődik, a rendezvényt Dr. Dunai György, a gyermek osztály főorvosa és Keller Mihály, főszervező nyitja meg. A csapatok bemutatása után az alapszakasz meccseivel indul a program. A kilenc alakulat három csoportban küzd meg egymással.

A „kispályás”, 2×10 perces mérkőzéseken hét-hét ellen megy a játék. A rúgások nem érvényesek, de a nagypályás mérkőzéshez hasonlóan itt is négy kísérletből kell előrehaladni, ezúttal félpályányit. A futott gól egy pontot, míg a passzolt kettőt ér. Délután 15 óra után aztán jön a rájátszás. A torna egyik legesélyesebb alakulata a C-csoportban kapott helyet, az Eger Heroes a Divízió 1-ben szerepel, a „hősökre” Salgótarjánban két könnyebb ellenfél vár. A Budapest Giants egy baráti társaság, de több, bajnokságban is edződő játékosokat tudhat a soraiban, és a tervek szerint a Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) elnöke, Boda Gábor is pályára lép majd a színeikben. A harmadik csapat a Hajdúszoboszló Rhinos, a „rinocéroszok” nemrég alakultak.


A belépő 300 forintba kerül majd, de 14 éves kor alatt ingyen engedik be a fiatalokat.A csoportbeosztás

A-csoport:
Salgótarján Rascals & Óbudai Egyetem Panthers, Miskolc Renegades II., Miskolc Lions.

B-csoport: Vác Pandas, Jászberény Wolverines, Gödöllő Pirates.

C-csoport: Budapest Giants, Eger Heroes, Hajdúszoboszló Rhinos.


A program:

9.45
Kapunyitás
10.00 Himnusz, megnyitó, bevonulás
10.30 Miskolc Lions – Salgótarján Rascals&Panthers
11.00 Vác Pandas – Jászberény Wolverines
11.30 Budapest Giants – Eger Heroes
12.00 Salgótarján Rascals&Panthers – Miskolc Renegades II.
12.30 Jászberény Wolverines – Gödöllő Pirates
13.00 Eger Heroes – Hajdúszoboszló Rhinos
13.30 Miskolc Renegades II. – Miskolc Lions
14.00 Gödöllő Pirates – Vác Pandas
14.30 Hajdúszoboszló Rhinos – Budapest Giants
15.00 Keresztbejátszás
18.00 Helyosztók
19.30 Tervezett eredményhirdetésKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel