Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Talán a legnehezebb mérkőzés vár a lányokra
2014-11-28 10:46:03
A női OB I-es vízilabda bajnokságban talán a legnehezebb mérkőzés vár a ZF-Eger-EKF együttesére. Kelemen Attila lányai szombaton a Hajós Uszodában az UVSE-Central otthonában vendégeskedik. Utoljára tétmeccsen májusban találkozott egymással a két rivális, a legutóbbi kiírás bronzcsatájának két felvonásán sikerült felülmúlni Áts Bertalan együttesét. Azóta sok minden változott a két csapat háza-táján. Az egrieknél szinte a teljes keret kicserélődött, míg a fővárosiak jelentős mértékben megerősítették negyedik helyezett csapatukat. Európa élvonalába vágynak, válogatott játékosok egész sorát igazolták le. Több olyan pólóst (Gangl Edina, Keszthelyi Rita, Miló-Sidló Franciska) is a soraikban tudnak, akik korábban az egri színekért küzdöttek. A 18 órától kezdődő összecsapáson az egriek célja nem lehet más, mint a tisztes helytállás.

Női vízilabda OB I., alapszakasz 7. forduló
Budapest, Hajós Uszoda, 2014-11-29 (szombat) 18 óra
UVSE-Centrál - ZF-Eger-EKF

Játékvezetők: Füzesi Zsolt, Horváth Csaba

A játéknap további párosításai:
ASI DSE - KÓPÉ ÚVSE
BVSC-Zugló – Kecskemét SI
Szeged NVE – UVSE
Dunaújvárosi Főiskola – Hungerit-Szentes

A bajnokság állása


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel