Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Szegeden játszanak az esélytelenek nyugalmával
2014-11-21 17:47:57
Szegeden vendégszerepel a hét utolsó napján a VIKSZ-Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB II keleti csoportjában a mostani lesz az első kör utolsó fordulója. Megismerkedtek egymással a csapatok, lassan már beszédesebbek a tabellán elfoglalt pozíciók is. Az egri lányok nehéz összecsapásra számíthatnak. A Szeged együttesével szemben jelentős elmaradásunk van, a két csapat párharcában rendre nem mi kerülünk ki győztesen. A legutóbbi kiírás ezüstérmesének otthonában a tisztes helytállásban reménykedünk. Bízhatunk az esélytelenek nyugalmában, valamint az elmúlt fordulók eredményességében. Jó passzban vannak a mieink, bár helyzetünket nehezíti, hogy Riczkó Gabriella nem utazhat el Szegedre. A vasárnapi mérkőzés 14 órától veszi kezdetét. A találkozót követően a juniorok lépnek pályára.

Női röplabda NB II., keleti-csoport, 7. forduló
Szeged, 2014-11-23 (vasárnap) 14 óra
Szegedi TE-EHÖK SE – VIKSZ-Agria RC Eger


A játéknap további párosításai:
Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli - Szolnoki Sportcentrum Sportiskola
H. Zrínyi SE - RÖPKE SE Kecskemét
Szabadnapos az Eötvös Debrecen

A bajnokság állása:
1. RÖPKE Kecskemét 14 pont, 2. Szegedi TE-EHÖK SE 12 pont, 3. H. Zrínyi SE 10 pont, 4. VIKSZ-Agria RC Eger 6 pont, 5. Nyíregyházi Főiskola 6 pont, 6. Eötvös DSE 5 pont, 7. Szolnoki SI 1 pont.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel