Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Évjáratos csúcsot ért el Holló Balázs
2014-11-13 11:11:16
A napokban rendezték meg Százhalombattán a Rövidpályás Országos Úszó Bajnokságot, amin 55 egyesület képviseltette magát összesen 375 versenyzővel. Több külföldi egyesület is részt vett a megmérettetésen. Kuwait, Izrael, Norvégiai és Szlovákia legjobbjai is összemérték erejüket a magyar versenyzőkkel. Az Egri Úszó Klub 15 versenyzővel volt érdekelt a versenyen, ahol összesen három döntőben sikerült részt venniük. Ezen kívül egy új évjáratos csúcs is született Holló Balázs jóvoltából. Balázs a saját rekordját adta át a múltnak 100 méter vegyes úszásban. Az új idő eredménye 59,33 másodperc. A váltók is kiemelkedően teljesítetek, főleg annak tükrében, hogy mind a fiú, mind a lány váltó lényegében serdülő korosztályú gyerekekből állt.

Ennek fényében még inkább felértékelődnek a döntőben elért eredmények. A 4x50 méteres mix gyorsváltó (Holló Balázs, Magda Benedek, Bodnár Eszter és Beliczai Bóra) 7. helyen, még a 4x50 méteres női vegyes (Kovács Eszter, Sós Klaudia, Bodnár Eszter és Beliczai Bóra) és 4x50 méteres női gyors váltó (Beliczai Bóra, Kovács Eszter, Cseke Petra és Bodnár Eszter) is a 8. helyet szerezte meg. Összességében jól szerepeltek a gyerekek, több egyéni csúcs is született, amivel edzőik Kovács Ottó, Plagányi Zsolt és Hutkai Dániel is meg voltak elégedve.


RG
Forrás: Egri Úszó KlubKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel