Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Vasárnapi eredmények, Bánka döntött a rangadón
2014-11-10 00:53:11
Egy mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójából. A Maklár idegenben, Bánka Balázs 40. percben szerzett tizenegyes góljával diadalmaskodott a Gyöngyöshalász otthonában. Nagy Endre fiai küzdelmes rangadót nyertek meg úgy, hogy az utolsó húsz percet emberhátrányban játszották. Győzelmükkel a makláriak maradtak a negyedik helyen. A megyei második vonalban is csak egy összecsapást rendeztek a hét utolsó napján. A Zagyvaszántó nagyszerűen használta ki a csányi összeomlást. Mága Alfonz együttese a 60. percben még 2-1-re vezetett, utána viszont zsinórban kapott hat gólt, így a vendégek 7-2-re győztek. A regionális negyedosztályban fölényes győzelmet aratott az Egri Sportcentrum SE II. a létszámhiányosan kiálló Heves II. ellen. Három pontnak örülhetett a Balaton és az Andornaktálya II. A Kisköre és a Recsk megosztozott a pontokon, a Mikófalva viszont nem utazott el Hevesvezekényre.

Vasárnapi eredmények:

Megyei I. osztály

GYÖNGYÖSHALÁSZ – MAKLÁR 0-1

Megyei II. osztály

CSÁNY – ZAGYVASZÁNTÓ 2-7

A megyei IV. osztály hétvégi eredményei:
BALATON – ÁTÁNY 1-0
VÉCS – ANDORNAKTÁLYA II. 0-7
RECSK – KISKÖRE 2-2
EGRI SPORTCENTRUM SE II. - HEVES II. 5-0
HEVESVEZEKÉNY – MIKÓFALVA elmaradt


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel