Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Bedaráltuk az Abonettet
2014-11-03 00:50:50
A vártnál talán egy kicsit szorosabb küzdelmet hozott a női kézilabda NB I/B keleti-csoport 7. fordulójában vasárnap lejátszott Abonett KC – Eszterházy KFSC összecsapás. Az egri lányok végül sikerrel vették az akadályt, és magabiztos, 23-15 arányú győzelmet arattak Abonyban. A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen Hegedűs Tibor együttese volt az esélyese a találkozónak. A házigazdák a pontvadászat sereghajtói, ám lényegesen többet mutattak attól, mint amire számítani lehetett tőlük. Motiváltak, lelkesek voltak, és a mérkőzés jelentős részében nagy küzdelemre kényszerítették az egrieket. A végeredményből is leszűrhető, hogy nem volt látványos a mérkőzés. Szigorú védekezést mutatott be mind a két csapat. A mieink többször kerültek hullámvölgybe, de a legfontosabb periódusokban meggyőző volt. Különösen igaz ez a végjátékra, amikor is sikerült megtörni a házigazdák ellenállását. Győzelmével maradt az élmezőny tagja az Eszterházy KFSC.

Jól kezdtük az összecsapást, villámgyorsan kialakult egy háromgólos különbség a javunkra. Nem engedtük közel magunkhoz az Abonyt, védekezésünk jól működött. A félidei hajrában túlságosan is megnyugodtunk folyamatos előnyünktől, elsősorban saját hibáink miatt jött fel az ellenfél. A fordulás utáni percekben is döcögött szekerünk, átvette a vezetést a rivális. Nagyon kevés volt a találat, az állás pedig döntetlen körül mocorgott. A végjáték szerencsére nem lett izgalmas, hiszen csapatunk új erőre kapott, kezünkbe vettük a marsallbotot, felőröltük az ellenállást és megnyertük a párharcot.

Női kézilabda NB/B., keleti-csoport, 7. forduló
Abonett KC - Eszterházy KFSC 15-23 (10-11)

Abony 150 néző. Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor
Egri gólszerzők: Benedek 4, Őri, Németh, Bárkai, Petrovics 3-3, Mészáros, László 2-2, Kovács, Molnár, Juhász.
Hétméteresek: 5/3 illetve 6/2
Kiállítások: 6 perc illetve 12 perc
Az eredmény alakulása: 1-4, 3-6, 5-8, 7-9, 10-11, 13-12, 13-14, 15-18, 15-21.

A játéknap további eredményei:
Szent István SE - Kispesti NKK 19-29
Vasas SC - Kézilabda Szeged SE 36-23
Hajdúnánás SK - Kecskeméti NKSE 21-35
Inárcs-Örkény KC - Gödi SE 23-35
Orosházi NKC - Balmazújvárosi NKK 33-28
Nyíradony VVTK - DVSC-TVP-AQUATICUM II. 26-25RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel