Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - ATOM KUPA: 2. Rudinszky Ádám
2014-07-15 05:18:08
Huszonnégy ország négyszázhét judósa lépett tatamira az idei Atom-kupán: a junior korosztály egyik legrangosabb nemzetközi versenyén a mieink két arany-, két ezüst- és négy bronzérmet is itthon tartottak. A 29. nemzetközi OTP Bank Európa-kupán Törökország (3 arany, 3 ezüst, 1 bronz) volt a legeredményesebb, megelőzve Ukrajnát (3, 1, 5) és a magyar válogatottat (2, 2, 4). Az Egri Városi Sportiskola színeiben tatamira álló Rudinszky Ádám a 100 kg-os súlycsoportban 4 győztes meccsel jutott a fináléba, ahol vesztett az osztrák Hagenderrel szemben és ezüstéremmel zárta a versenyt. A második helyezéssel azOTP Bank jóvoltából 50 ezer forintos pénzjutalmat is átvehetett az egri sportoló. Horváth Tamás edző elégedett volt tanítványával: - Az előcsatározások során egy montenegróit fojtással, egy olaszt leszorítással vert meg. A bosnyák ellenfelét yuko és wazaarival verte, az ukrán ellen ippon dobással győzött. Sajnos a döntőben eldobta az osztrák riválisa. Legközelebb Prágában indulunk Európa Kupán, majd Berlinben lesz megméretetés.


29. Junior Atom-kupa, Paks
100 KG (18 induló)

1. Maximilian Hageneder (osztrák)
2. RUDINSZKY ÁDÁM (Egri VSI)
3. Szlobodan Djorda (bosnyák)
3. Szemjon Rakita (ukrán)
5. Olekszandr Csernyak (ukrán)
5. Zlatko Kumric (horvát)
7. Matej Hajas (szlovák)
7. Andraz Spiler (szlovén)
9. WACZULIK RICHARD (UTE)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel