Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Mutina Ágival tempóztak a jövő bajnokai
2014-03-03 20:31:42
A Magyar Úszó Szövetség a Jövő Bajnokai programjának fontos része, hogy minél szélesebb körben legyenek bevonva a régióban levő települések, egyesületek és uszodák, így a legutóbbi hétvégén Ózd adott otthont a régióválogatott közös edzésének. A 30 fős válogatott keret kétórás, a szövetségi kapitány által meghatározott edzésen vett részt. Meglepetésben is részesültek a versenyzők, hiszen a MÚSZ jóvoltából további válogatott felszerelést (köntös) és egy közel négyszáz oldalas „A Jövő Bajnokai” című színes fényképekkel ellátott könyvet is kaptak a régió 12-13 éves legjobbjai. A legnagyobb meglepetést, az egykori ózdi és egri színekben versenyző, Európa-bajnok úszó Mutina Ágnes jelentette, aki együtt úszott a fiatalokkal, és aki az edzés végén alig győzte az autogram osztást.

Az Észak Magyarországi Régió vezetője Kovács Ottó igazoltan volt távol, hiszen aznap érkezett haza a MÚSZ háromhetes edzőtáborából, Thaiföldről, így a távollétében a program felelőse Kripkó Zoltán az Egri Úszó Klub munkatársa volt.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel